Ξεκίνησαν να «ιδρώνουν» οι ομάδες της Euroleague

Ξεκίνησαν να «ιδρώνουν» οι ομάδες της Euroleague

Το ρολόι για το ξεκίνημα της νέας Euroleague μετράει αντίστροφα και αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει το «τρέξιμο» για να είναι πανέτοιμες στην πρεμιέρα

Όσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν οι παίκτες των 16 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Το ξεκίνημα της νέας Euroleague πλησιάζει και αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους. Καθεμιά με τους στόχους της αλλά όλες σε κορυφαίο επίπεδο, σιγά σιγά ξεκινούν να «βασανίζουν» τους παίκτες τους ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες στο πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης που θα ολοκληρωθεί με το Final 4 της Βιτόρια.

Η Euroleague έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στις 7 ομάδες οι οποίες ξεκίνησαν ήδη να προετοιμάζονται και μέσα σ’ αυτές είναι και οι δύο «Αιώνιοι» που πάντα ξεκινούν με πολύ υψηλούς στόχους.

Ολυμπιακός

Με τον Ντέιβιντ Μπλατ πλέον στο τιμόνι, οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν από σήμερα (20/8) την προετοιμασία τους για μία ακόμη απαιτητική σεζόν. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής έχει αναλάβει να συνεχίσει την παραδοσιακά πολύ καλή πορεία της ομάδας στη Euroleague και να την οδηγήσει τον Ολυμπιακό πάλι στο Final 4 μετά την περσινή απουσία. Με 5 νέους παίκτες, η ομάδα του Πειραιά εκτός από νέο προπονητή θα έχει και ανανεωμένο ρόστερ. Γιάνις Τίμα, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ζακ Λεντέι, Αξέλ Τουπάν και Σάσα Βεζένκοφ είναι τα νέα πρόσωπα στους «ερυθρόλευκους».

 

Παναθηναϊκός

Η δουλειά για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και στον Παναθηναϊκό, με κυριότερο στόχο της ομάδας την επιστροφή στα Final 4, μετά το 2012 και την Κωνσταντινούπολη. Ο Τσάβι Πασκουάλ πρέπει να εντάξει στο σύνολο των «πράσινων» τις καλοκαιρινές προσθήκες. Κιθ Λάνγκφορντ, Στεφάν Λάσμε, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντεσόν Τόμας καλούνται να αντικαταστήσουν αυτούς που αποχώρησαν και όλοι μαζί σαν ομάδα το νέο σύνολο να κάνει το βήμα παραπάνω στη Euroleague.

 

Ολίμπια Μιλάνο

Με ένα ρόστερ πολύ καλό στα χαρτιά ξεκινά την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν η Ιταλική ομάδα. Με το πρώτο φιλικό ορισμένο για την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, στην Ολύμπια Μιλάνο ελπίζουν σε μία χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες.

 

Μπασκόνια

Αυτή είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τους Βάσκους, καθώς θα φιλοξενήσουν το Final 4 της Euroleague στην έδρας τους «Fernando Buesa Arena». Στο «στρατόπεδο» της Ισπανικής ομάδας προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο μέσα στο «σπίτι» τους.

Γκραν Κανάρια

H «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, έρχεται με φόρα από την περσινή εκπληκτική σεζόν και θέλει να αποδείξει ότι δίκαια συγκαταλέγεται στις ομάδες της Euroleague.

Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί επιστρέφουν στη διοργάνωση μετά από τρία χρόνια στο Eurocup. Η Μπάγερν ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν προετοιμασία και αυτό δείχνει την όρεξη να αποδείξουν πράγματα στη νέα σεζόν.

Εφές Αναντολού

Μετά την περσινή απογοητευτική σεζόν παρά το ακριβό ρόστερ, η Εφές επιστρέφει φέτος με βελτιωμένο «υλικό» και θέλει να αποδείξει ότι οι μόλις 7 νίκες της περσινής σεζόν, ήταν μια κακή παρένθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ