Ανατροπή και νίκη για Μακάμπι

Ανατροπή και νίκη για Μακάμπι

Η Μακάμπι επέστρεψε από το -17 του πρώτου ημιχρόνου και νίκησε τη Χίμκι με 87-84 στην αυλαία του τουρνουά της Λευκωσίας.

Η Μακάμπι άνοιξε νικηφόρα την αυλαία του τουρνουά της Λευκωσίας επικρατώντας με 87-84 της Χίμκι, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετές και σημαντικές απουσίες, που είχε δύο όψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Χίμκι ήταν κυρίαρχη και προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων (51-34), καθώς έπαιζε καλή άμυνα και ήταν εύστοχη στα τρίποντα (8/12). Ο Τόνι Κρόκερ και ο Τζόρνταν Μίκι μαζί με τον Άντονι Γκιλ ήταν οι κύριες επιθετικές αιχμές απέναντι σε μια Μακάμπι, που ήταν πολύ βιαστική και πολύ άστοχη.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό αντιστράφηκε πλήρως. Η Μακάμπι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ο Πάργκο βρήκε διαδρόμους και έδρασε, ο Τζόνι Ο’Μπράιαντ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια και πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος το παιχνίδι γύρισε. Στο 30′ το σκορ ήταν 62-60 υπέρ της Χίμκι, στο 31′ η Μακάμπι πέρασε μπροστά με 64-62 και το ντέρμπι συνεχίστηκε ως το τέλος. Η Μακάμπι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ