Φενέρμπαχτσε -Γκραν Κανάρια 97-72

Φενέρμπαχτσε -Γκραν Κανάρια 97-72

O Ελληνας γκαρντ είχε μια μεστή εμφάνιση, δείχνοντας οτι φέτος θα έχει ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε απέναντι στην άσημη και πρωτάρα Γκραν Κανάρια η Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Με τον Κώστα Σλούκα να πραγματοποιεί μια γεμάτη εμφάνιση η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς… σάρωσε στην Κωνσταντινούπολη τους Ισπανούς με σκορ 97-72.

O Ελληνας γκαρντ είχε μια μεστή εμφάνιση, δείχνοντας οτι φέτος θα έχει ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Συγκεκριμένα σε περίπου 22 λεπτά, είχε 8π., 5 ριμπάουντ και  ασίστ όντας καταλυτικός στην χημεία της ομάδας του.

Για τους Τούρκους ο Κάλινιτς με 16 πόντους και ο Βέσελι με 19 και 11 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι. Από πλευράς φιλοξενούμενων πρώτος σκόρερ ήταν ο Εβανς με 13π.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο φάνηκε ότι ομάδα του Σαλβαδόρ Μαλντοναντο έδειξε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει στους ρυθμούς των γηπεδούχων, καθώς το σκορ διαμορφώθηκε στο 22-10. Η ομάδα του ήταν πολύ άστοχη απέναντι στην καλή άμυνα των Τούρκων. Με 6/31 τρίπ0ντα και 18/39 δίποντα δεν μπορείς να έχεις τύχη απέναντι στη Φενέρ.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Ζοτς, μοίραζε 23 ασίστ, έναντι μόλις 12 των αντιπάλων τους. Ετσι η διαφορά μεγάλωνε συνεχώς (65-51, 89-65 στο 35′), για να εκτοξευθεί ακόμη και στο +27 (97-70) λίγο πριν το φινάλε του ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ