Ευρωλίγκα: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ευρωλίγκα: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Αρνητικό πρόσημο στη σχέση νικών-ηττών έχουν πλέον οι Πειραιώτες, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Το 7Χ7 έκανε η Ρεάλ απέναντι στη Χίμκι του Γ. Μπαρτζώκα.

Την 3η σερί του ήττα και 4η συνολικά σε επτά ματς, γνώρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έχασε με 73-72 από τη Φενέρ. Στο 3-4 πλέον η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ που έχασε κι άλλο έδαφος για τη μάχη της πρώτης 4άδας. Στο 6-1 το συγκρότημα του Ομπράντοβιτς που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Σλούκα.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ πέτυχε και έβδομη νίκη σε ισάριθμα ματς στην διοργάνωση, παραμένοντας αήττητα. Το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο βρήκε απέναντί του μια μαχητική Χίμκι που τη δυσκόλεψε αρκετά, ωστόσο επικράτησε με 79-74. Στο 1-6 πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία αν και νωρίς ακόμη, πρέπει να κάνει αγώνα… δρόμου πλέον για να προλάβει την 8άδα.

Πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα και μάλιστα με «εκκωφαντικό» τρόπο, για τη Μπουνούτσνοστ που βρίσκεται πλέον στο 1-6. Οι Μαυροβούνιοι με το εκπληκτικό 21-34 τρίποντα, το οποιο αποτελεί ρεκόρ στη διοργάνωση, διέλυσε με 99-84 τη Μπασκόνια που παραπαίει, πηγαίνοντας πλέον στο 2-5.

Εξάλλου, η Αρμάνι έδειξε και πάλι ότι φέτος έχει ανέβει επίπεδο. Με εξαιρετική πολυφωνία στην επίθεση, η ιταλική ομάδα πέρασε από την Τουρκία νικώντας τη Νταρουσάφακα με 98-92 για να βελτιώσει το ρεκόρ της στο 5-2.

Την Παρασκευή (16/11) ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή καθώς δοκιμάζεται στην Τουρκία απέναντι στην υπολογίσιμη φέτος Εφές. Επικίνδυνη έξοδος για την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη, καθώς φιλοξενείται από τη Μπάγερν Μόναχο.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 15/11

Νταρουσάφακα – Αρμάνι Μιλάνο 92-98

Μπουντούτσνοστ – Μπασκόνια 99-84

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 72-73

Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι 79-74

Παρασκευή 16/11

Εφές – Παναθηναϊκός 19:30

Ζαλγκίρις Κάουνας 20:00

Μπάγερν Μονάχου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:30

Γκραν Κανάρια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ