Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε ήταν οι ομάδες που συνέχισαν με νίκες για τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Ας δούμε την τελική μορφή της βαθμολογίας και που βρίσκει αυτή Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η Εφές Αναντολού φιλοξένησε στο Σινάν Ερντέμ τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν ντεμαράζ και να ολοκληρώνουν μια μεγάλη ανατροπή παίρνοντας τη νίκη με 84-82, στα τελευταία δευτερόλεπτα, βάζοντας τέλος στο μίνι σερί δύο ηττών που είχαν.

Η Φενέρμπαχτσε από την άλλη, πήγε στο ΟΑΚΑ και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς είχαν τις λύσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον υποχρέωσαν στην 4η ήττα (81-69) στα 5 τελευταία παιχνίδια, βάζοντάς τον από την 8άδα, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να χάσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Χώρα των Βάσκων από την ψυχωμένη Μπασκόνια. Οι Ισπανοί σε ένα πολύ κλειστό και αμφίρροπο ματς, πήραν πολύ σημαντική νίκη (76-73) και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από την 8άδα, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ιτούδη στη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Euroleague μετά από 11 στροφές στη διοργάνωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ