Ερνάκ: «Στον Ολυμπιακό αρέσει ο έλεγχος του ρυθμού και η άμυνα στο ζωγραφιστό»

Ερνάκ: «Στον Ολυμπιακό αρέσει ο έλεγχος του ρυθμού και η άμυνα στο ζωγραφιστό»

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους και όσα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φανεί ανταγωνιστική την Πέμπτη στην Τουρκία

Στην έδρα της Νταρουσάφακα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Πέμπτη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας. Για την αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σελτσούκ Ερνάκ, ο οποίος στάθηκε στον έλεγχο του ρυθμού που αρέσει στον Ολυμπιακό στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο κόουτς της Νταρουσάφακα αναλυτικά δήλωσε πως: «Στον Ολυμπιακό αρέσει να ελέγχει το ρυθμό, ιδιαίτερα όταν παίζει εκτός έδρας. Ο βασικός λόγος που το καταφέρνει αυτό είναι γιατί έχει μεγάλη ποιότητα στο rotation των γκαρντ. Ο βασικός στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Τους αρέσει επίσης να κρατάνε τους αντιπάλους τους μακριά από το ζωγραφιστό με τις συνεχείς αλλαγές στην αμυντική στρατηγική τους. Θέλουμε να ανταποκριθούμε και σε αυτό, αρχίζοντας τις επιθέσεις μας από την ρακέτα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ