«Ο Μιλουτίνοφ φαίνεται έτοιμος για τον ανταγωνισμό στο ΝΒΑ»

«Ο Μιλουτίνοφ φαίνεται έτοιμος για τον ανταγωνισμό στο ΝΒΑ»

Η ιστοσελίδα projectspurs.com έκανε αναφορά στον σέντερ του Ολυμπιακού αναφορικά με την μεταπήδησή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Με τις εμφανίσεις του φέτος, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παλεύει για το MVP της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ενώ όπως είναι λογικό κεντρίζει το ενδιαφέρον των Σπερς που διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Σαν Αντόνιο ασχολήθηκε με τον Σέρβο σέντερ, αναφέροντας ότι είναι η ώρα να κάνει πράξη την μεταπήδηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το projectspurs.com αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το όνομά του συζητείται για MVP αυτή τη σεζόν στην Ευρωλίγκα και οι Σπερς θα πρέπει να τον παρακολουθούν προσεκτικά. Το Σαν Αντόνιο δεν μπορεί πλέον να τον υπογράψει αυτή την περίοδο, αλλά θα μπορούσε να είναι στα σχέδια του επόμενου έτους.

Οι Σπερς άφησαν την ευκαιρία να σπάσουν το συμβόλαιο πληρώνοντας 900,000 δολάρια το περασμένο καλοκαίρι και ο Μπιούφορντ (σημ: τζένεραλ μάνατζερ των Σπρερς) θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια παρόμοια απόφαση αυτό το καλοκαίρι. Ο Μιλουτίνοφ φαίνεται έτοιμος για τον ανταγωνισμό στο ΝΒΑ.

Για τους αρχάριους, οι Σπερς έχουν σταθερό βάθος στη φροντ λάιν με τους LaMarcus Aldridge, Jakob Poeltl, Rudy Gay και Davis Bertans, οπότε μπορεί να μην περισσεύουν πολλά λεπτά για τον Μιλουτίνοφ.

Όμως, ο Μιλουτίνοφ μπορεί να προσφέρει μια άλλη δυνατή επιλογή pick-and-roll για τον όταν ο Poeltl ή ο Aldridge πάνε στον πάγκο. Πρόκειται για έναν υπομονετικό σκρίνερ, έναν σταθερό φίνισερ, έναν καλό πασέρ και έναν αξιοπρεπή φίνισερ στις λόμπες όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία.

Ενώ ήταν απίστευτα αποτελεσματικός στο εξωτερικό, ο Μιλουτίνοφ θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος, την ταχύτητα, την απόσταση και την εξυπνάδα του ΝΒΑ. Το ύψος του μόνο δεν θα είναι πλέον ένα αμυντικό πλεονέκτημα ενάντια σε μεγαλύτερους και ισχυρότερους ψηλούς.

Παρά το περιορισμένο εύρος και τις ορισμένες αμυντικές ελλείψεις, ο Νικόλα προβάλλει ως παραγωγικός παίκτης και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν θα είναι ένας με κανένα τρόπο ριμ προτέκτορ, αλλά ο Ποπ (Πόποβιτς) πάντα βρίσκει έναν τρόπο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τους παίκτες του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ