Πολ: «Γνωρίζω την παράδοση του Ολυμπιακού, ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Πολ: «Γνωρίζω την παράδοση του Ολυμπιακού, ενθουσιασμένος που είμαι εδώ»

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπράντον Πολ για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

Έτοιμος να δώσει ότι του ζητήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ παρουσιάστηκε ο Μπράντον Πολ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τη νέα αυτή πρόκληση και τόνισε ότι: «Εχω έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα. Είναι ένα υπέροχο μέρος. Ημουν εδώ το καλοκαίρι για έναν γάμο και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω».

Σχετικά με το τι έχει πει με τον Μπλατ δήλωσε: «Μιλάγαμε με τον κόουτς από την περασμένη σεζόν και τον ξέρω πολύ καλά. Ημουν στον Κλίβελαντ όταν αυτός ήταν στους Καβαλίερς αφού εγώ έπαιζα στην G-League και γνωριζόμαστε από εκεί. Γνωρίζω την ομάδα την παράδοση της και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Αναφορικά με τη συνύπαρξή του με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί μιλάμε για δύο μεγάλους μπασκετμπολίστες. Έχω παίξει αντίπαλός τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γνωρίζω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και ανυπομονώ να παίξω εκεί.

Τέλος για τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: «Τους εκτιμώ για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα του στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ