Ο Μίροτιτς στην κορυφή, Μπόλντγουιν η έκπληξη και ο Φριντέτ

Ο Μίροτιτς στην κορυφή, Μπόλντγουιν η έκπληξη και ο Φριντέτ

Ο κόσμος ψήφισε για τον κορυφαίο παίκτη από το ΝΒΑ που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και ομολογουμένως τα αποτελέσματα κρύβουν μπόλικο… ενδιαφέρον.

Την διαδρομή ΝΒΑ-Ευρωλίγκα φέτος την έκαναν πάρα πολλοί. Υπερβολικά πολλοί για τα δεδομένα των προηγούμενων ετών. Το γεγονός πως πλέον στην Κίνα δεν είναι… εύκολα τα λεφτά και σε συνδυασμό ότι αρκετοί από τους ρολίστες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη αποφάσισαν να γίνουν πρωταγωνιστές, ήταν δύο κύριες αιτίες για τον ερχομό τους στην Γηραιά Ήπειρο.

Εννοείται πως η Ευρωλίγκα έχει ανέβει επίπεδο, το πρότζεκτ της κλειστής λίγκας δεν αργεί να συμβεί και πλέον οι παίκτες του ΝΒΑ δεν κοιτούν με το ίδιο… μάτι την μετακόμισή τους εκεί.

Είναι φοβερό πάντως ότι πριν δύο μέρες μιλούσαμε για 17 αθλητές και έναν προπονητή που έρχονται στην Ευρώπη με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με τους Ζίπσερ και Λόιντ να ανεβάζουν τον αριθμό τους 19 παίκτες, την ώρα παίζουν γερά τα ονόματα και των Κάσπι και Γερέμπκο!

Στο «10» πριν τέσσερις μέρες συγκεντρώσαμε όλους τους παίκτες που μέχρι εκείνην την στιγμή είχαν ανακοινωθεί από τις ομάδες και ρωτήσαμε σε ένα ιδιαίτερο γκάλοπ, ποιος θα είναι αυτός που θα λάμψει στην σεζόν 2019-20!

Η κορυφή ήταν… λογική, τα υπόλοιπα όμως αποτελέσματα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Πρώτος και καλύτερος ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος συγκέντρωσε το

32% των ψήφων των αναγνωστών του «10». Ποιος τον ακολούθησε; Ο Ουέιντ Μπόλντγουιν με 17% ανάμεσα σε 17 αθλητές, δείγμα του ότι ο κόσμος πιστεύει και με το παραπάνω το μάτι του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τον έφερε στον Ολυμπιακό.

Για 1% πίσω του ο Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού, την ώρα που εντύπωση κάνει το πολύ μικρό 10% του Γκρεγκ Μονρό της Μπάγερν Μονάχου, μία μεταγραφή που προκάλεσε ενθουσιασμό στους ανθρώπους που ασχολούνται με την λίγκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ψήφων του poll που έτρεξε το «10» για τον κορυφαίο ΝΒΑερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ