Γιαννούλης: «Ο Σκάιλς θα ζητήσει αλλαγές – Αυτά θέλει από τους παίκτες του»

Γιαννούλης: «Ο Σκάιλς θα ζητήσει αλλαγές – Αυτά θέλει από τους παίκτες του»

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τον Αμερικανό προπονητή, ο οποίος είναι ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Σκοτ Σκάιλς να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζεται από τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, καθώς είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1996-1997, ενώ είχε εργαστεί και ως προπονητής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος σέντερ, Γιάννης Γιαννούλης, που αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Σκοτ Σκάιλς στον Δικέφαλο του Βορρά, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη συνύπαρξή του με τον Αμερικανό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο έμπειρος τεχνικός θα ζητήσει να γίνουν αλλαγές, προκειμένου να πει το «ναι» στη διοίκηση του Ολυμπιακού και το ερώτημα που γεννάται είναι αν οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να δεχθούν τις απαιτήσεις του Σκοτ Σκάιλς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»

Για τον Σκάιλς που έζησε στον ΠΑΟΚ: «Ο Σκοτ ήταν μορφή. Παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Έκανε παπάδες. Είναι άνθρωπος που θα πάει εκεί που του αρέσει. Σκληρός άνθρωπος, αλλά δίκαιος. Εκείνη την εποχή είχε πρόβλημα με την πρώην γυναίκα του. Ήταν στα δικαστήρια. Ήταν να έρθει νωρίτερα, δεν ήρθε και πιστέψαμε ότι δεν θα γίνει. Όταν ήρθε λοιπόν έφερε και έναν γυμναστή. Είχε έρθει όμως για προπονητής! Και όταν του είπαν ότι προπονητής ήταν ο Μισέλ Γκομέζ, είπε εντάξει, θα είμαι παίκτης.

Εξάλλου το σώμα του ήταν καμμένο. Έκανε προπόνηση και μετά ήθελε δυο μέρες να συνέλθει. Συνήλθε όμως και φτιαχνόταν με τα μεγάλα παιχνίδια. Αν ήξερε τον αντίπαλο παίκτη, ήθελε να τον ξεφτιλίσει. Εν τω μεταξύ με τον Γκομέζ διαφωνούσαν και μετά από μια ήττα από την Μπενετόν κάτι έγινε και ανέλαβε προπονητής. Από την επόμενη μέρα κιόλας ήταν άλλος άνθρωπος. Τέρμα οι πλάκα, δεν αντιμιλούσε κανένας, μας είπε να τα ξεχάσουμε άλλα».

Για το προσωπικό του στιλ ως προπονητής: «Στο πρώτο του ματς που χάσαμε στο τέλος τρελάθηκε. Την πήγε μια χαρά όμως την ομάδα. Ήθελε οι παίκτες του να ήταν όλοι αθληταράδες, αλλά τότε δεν υπήρχαν πολλοί τέτοιοι. Παίξαμε αυτή την άμυνα που ήθελε μια φορά με τον Παναθηναϊκό, σπάσαμε την έδρα και μετά κάναμε το ίδιο με το Περιστέρι».

Για το αν πιστεύει ότι θα έρθει και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Αν έρθει, θα ζητήσει αλλαγές. Αν δεχθούν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και μπορούν να τα κάνουν, οκ. Σε εμάς τότε προσπαθούσε να ταιριάξει προσωπικότητες. Έλεγε ποιος ταιριάζει με ποιον και ήθελε να παίζουν ταυτόχρονα. Εκεί δούλευε, με δυάδες και τριάδες. Ήθελε από κάθε παίκτη στην άμυνα να βάζει ο προσωπικός του αντίπαλος τουλάχιστον ένα καλάθι λιγότερο από τον μέσο όρο του. Χρησιμοποιούσε διάφορα τέτοια κολπάκια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ