Ο νικητής της δεύτερης αγωνιστικής στο Fantasy του «10»

Ο νικητής της δεύτερης αγωνιστικής στο Fantasy του «10»

Ανάμεσα σε 622 παίκτες, η ομάδα «o efialths toy Ryan» ήταν ο μεγάλος νικητής της αγωνιστικής του Fantasy League του «10», καθώς συγκέντρωσε 205.20 βαθμούς.

Η δεύτερη αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και ήδη υπάρχει μια εικόνα για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στη διοργάνωση με το νέο φορμάτ των 18 ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Βιλερμπάν με 79-78 στην Γαλλία, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα 89-63 της Βαλένθια και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Euroleague ενώ στα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Φενέρ η οποία μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Παράλληλα όμως συνεχίζεται και η «μάχη» του Euroleague Fantasy όπου είχαμε τον δεύτερο μεγάλο νικητή της σεζόν. Αυτός ήταν η ομάδα «o efialths toy Ryan» που πήρε την πρώτη θέση στη δεύτερη αγωνιστική στο Fantasy του «10» ανάμεσα σε 622 ομάδες συγκεντρώνοντας 205.20 βαθμούς.

Πρώτος στην γενική κατάταξη είναι ο «jimdin» με 339.3 βαθμούς.

Το10.gr έχει δημιουργήσει τη δική του λίγκα και σας περιμένει. Πως θα μας βρείτε λοιπόν. Αφού δημιουργήσετε την δική σας ομάδα στο Euroleague Fantasy, ψάξτε την λίγκα με το όνομα Το10gr League και βάλτε ως κωδικό το DF7KS5LV.

Ο μεγάλος νικητής της δεύτερης αγωνιστικής:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ