Ρότσεστι ο εκλεκτός του Κεμζούρα για τα γκαρντ (vid)

Ρότσεστι ο εκλεκτός του Κεμζούρα για τα γκαρντ (vid)

Τον Αμερικανό γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, μετά και από υπόδειξη του Κεστούτις Κεμζούρα.

Μετά την απόφαση παραμονής του Κεμζούρα ως πρώτου προπονητή στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, το επόμενο βήμα για τους ερυθρόλευκους είναι η σημαντική ενίσχυση του ρόστερ.

Μια ενίσχυση που… φωνάζει όσον αφορά τις θέσεις του περιφερειακού μιας και οι Μπόλντγουιν και Τσέρι δεν κάνουν αλλά και του 5αριού, στο πλευρό του Μιλουτίνοφ.

Όσον αφορά τη θέση του γκαρντ, οι ερυθρόλευκοι φαίνονται να εστιάζουν τις προσπάθειές τους στον Τέιλορ Ρότσεστι, μετά και από υπόδειξη του ίδιου του Κεμζούρα. Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, έχοντας αγωνιστεί σε 75 αναμετρήσεις για λογαριασμό των Μπασκόνια, Σιένα, Νίζνι Νόβγκοροντ, Μακάμπι Τελ Αβιβ και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ρότσεστι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κίνα με τους Tianjin Ronggang Gold Lions έχοντας μέσο όρο 33.5 πόντους, 9.1 ασίστ και 4.5 ριμπ. με 45% στα τρίποντα, ενώ μέχρι το 2018 αγωνίζονταν στους Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα.

https://youtu.be/qOkF-uIPWbg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ