Βασίλης Σπανούλης: Φόβοι ότι χάνει όλη τη σεζόν

Βασίλης Σπανούλης: Φόβοι ότι χάνει όλη τη σεζόν

Ο Ολυμπιακός ξεμένει από γκαρντ, καθώς απ’ ότι φαίνεται δεν θα ξαναδούμε τον Σπανούλη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Από την πρώτη στιγμή, που είδαμε τον Βασίλη Σπανούλη να κατευθύνεται στα αποδυτήρια, μεσούσης της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις, υπήρξε ανησυχία. Βλέπετε, ο τραυματισμός είναι στο ίδιο σημείο, που ταλαιπωρήθηκε πέρυσι (στον αστράγαλο), οπότε δεν αποκλείεται να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στους αγώνες που απομένουν. Και μπορεί στον Ολυμπιακό να ξέμειναν από λύσεις στην περιφέρεια, όμως προέχει η υγεία του αρχηγού.

Δεν θέλουμε να κινδυνολογήσουμε και θα περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του ιατρικού τιμ. Από την άλλη, όμως, καθένας βάζει στο μυαλό του ότι ένας τραυματισμός στον τένοντα, στο σημείο που πέρυσι χειρουργήθηκε κι εξαιτίας αυτού του τραυματισμού έχασε μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου, σε αυτή την (μπασκετική) ηλικία, δεν αποκλείεται να είναι ακόμα πιο… επώδυνος, δεν αποκλείεται να σημάνει ακόμα και το τέλος της καριέρας του Σπανούλη.

Βεβαίως, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει πολλάκις διαψεύσει τις όποιες… αρνητικές σκέψεις, ακόμα και τους γιατρούς, οπότε ας μην βάζουμε το χειρότερο με τον νου μας κι ας αφήσουμε το ιατρικό τιμ να μας ενημερώσει, ελπίζοντας ότι το συντομότερο δυνατό θα τον δούμε ξανά ενεργό.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάζει τον πάγκο του κι είναι άδειος, καθώς εκτός από τον Σπανούλη θα λείψει για τουλάχιστον έναν μήνα ο Τέιλορ Ρότσεστι, οπότε ενεργοί είναι μόνο οι Κόνιαρης και Μπόλντγουιν κι ο νεαρός Νικολαΐδης. Η ενίσχυση είναι υποχρεωτική, τα πλάνα διαφοροποιούνται, όμως όλα αυτά έχουν δευτερεύουσα σημασία κι αξία, προέχει να μάθουμε αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει για καιρό εκτός δράσης, ή θα κάνει άλλη μια (καλοδεχούμενη) έκπληξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ