Ολυμπιακός:  Στο «16» του draft στέλνουν τον Ποκουσέφσκι!

Ολυμπιακός: Στο «16» του draft στέλνουν τον Ποκουσέφσκι!

Σύμφωνα με Μέσο των ΗΠΑ, ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που βάλει υποψηφιότητα για τα draft του ΝΒΑ, θα είναι ψηλά στις επιλογές των ομάδων της λίγκας.

Έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων με το ταλέντο του και εννοείται με το γεγονός πως παρότι μόλις 18 ετών, είναι ήδη 2,15μ με παπούτσια, διαθέτει τεράστια άκρα και είναι πολύ καλός περιφερειακός παίκτης με έφεση στο τρίποντο.

Για αυτό λοιπόν ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι μία περίπτωση αθλητή που οι άνθρωποι του ΝΒΑ διαρκώς είναι κοντά και τον υπολογίζουν για τα draft της λίγκας. Μάλιστα σύμφωνα με νέο κείμενο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο «Πόκου» διεκδικεί υψηλές θέσεις στις επιλογές των ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Όπως γράφει λοιπόν τον SB Nation, o Ποκουσέφσκι αν αναμένεται να επιλεχθεί στην 16η θέση των draft.
Σε περίπωση που συμβεί αυτό οι Τίμπεργουλφς είναι η ομάδα που έχει τις πιθανότητες να τον έχει στην διάθεσή της, μέσω ανταλλαγής από τους Νετς.

Σχετικά με τους υπόλοιπους ευρωπαίους, μόνο ο Αβντίγια της Μακάμπι είναι υψηλότερα καθώς υπολογίζεται ότι θα βρεθεί στην 4η θέση, όντας ένας παίκτης που έχει… ψηθεί και είναι έτοιμος για το κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ