Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εξετάζει ΟΑΚΑ και ΣΕΦ η Ευρωλίγκα

Η διοργανώτρια αρχή, στο ενδεχόμενο που η σεζόν ολοκληρωθεί σε δύο γήπεδα μίας χώρας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνουν στην Ελλάδα οι αναμετρήσεις.

Εξετάζει ΟΑΚΑ και ΣΕΦ η Ευρωλίγκα | to10.gr

Η Ευρωλίγκα αρχίζει και ψάχνει όλο και πιο ζεστά το πως μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν. Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν έχει εστιάσει σε 4 διαφορετικά πλάνα για να μπορέσει να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και να στεφθεί πρωταθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από αυτά είναι και το ενδεχόμενο τα ματς να γίνουν σε δύο γήπεδα της ίδιας πόλης, με την El Pais, η οποία μέσω του Εντ Σκοτ αποκάλυψε το σκεπτικό της Ευρωλίγκας, αναφέρει πως η Ελλάδα είναι εκ των φαβορί για την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Εάν δοθεί το «ΟΚ» τα ματς θα πραγματοποιηθούν σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, αφού πρώτα περάσουν οι ομάδες μία 14ημερη καραντίνα. Στην συνέχεια θα έχουν δύο εβδομάδες που θα κάνουν μία μίνι προετοιμασία και μετά θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της υπόλοιπης διοργάνωσης.

Εκτός από την Ελλάδα και την Αθήνα, η διοργανώτρια αρχή κοιτάει και τις  Κωνσταντινούπολη και Μόσχα  με το ενδεχόμενο της  Κολωνίας, να έχει ατονήσει υπερβολικά, αφού παρότι ήταν η πόλη που θα γινόταν το Final 4, δεν είναι από τις παραδοσιακές της Ευρωλίγκας.