Η επόμενη μέρα στην Ρεάλ θα είναι διαφορετική

Η επόμενη μέρα στην Ρεάλ θα είναι διαφορετική

Στην Ισπανία κάνουν σενάρια για τη νέα σεζόν, καθώς ο Πάμπλο Λάσο θα κληθεί να φέρει νέους παίκτες στο ρόστερ του, με μεγάλα ονόματα να «παίζουν» για την Βασίλισσα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν συνηθίσει σε τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ τους. Οι Μαδριλένοι, με τον Πάμπλο Λάσο απόλυτο κυρίαρχο αναφορικά με την στελέχωσή τους, συνήθιζαν να προχωρούσε σε μετρημένες κινήσεις, που έχουν ως στόχο την μη διατάραξη της χημείας τους.

Το καλοκαίρι όμως θα είναι διαφορετικό. Στην Ρεάλ ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Φελίπε Ρέγιες, Τζέι Σι Κάρολ, Τρέι Τόμπκινς και Σαλάχ Μεζρί. Και εάν ο αρχηγός των «μερέγχες» δεν κουνιέται από το Παλάθιος, οι άλλοι τρεις θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ταυτόχρονα η θέση του Λαπροβίτολα δεν είναι επισφαλής, ενώ ομάδες του ΝΒΑ ερίζουν για την υπογραφή του Καμπάτσο. Τι θα γίνει εάν κάποιοι από τους παραπάνω αποχωρίσουν; Αν και ακούγεται ο Πρέπελιτς θα επιστρέψει στην Ρεάλ, ήδη βγει προς τα έξω κάποια ονόματα που μπορούν να προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων εάν γίνουν κάτοικοι Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ισπανικό www.defensacentral.com η Βασίλισσα θα μπορούσε να κινηθεί για έναν εκ των Μάικ Τζέιμς, Αλεξέι Σβεντ και Νεμάνι Νέντοβιτς για την περιφέρειά της.

Αν και στην περίπτωση του πρώτου κάτι τέτοιο φαντάζει έως και αδύνατο, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα τον κρατήσει κανονικά αφού δεν γίνεται να χάσει ένα τέτοιο «φονικό» όπλο.

Παίκτες λοιπόν που είναι ευχή ή και κατάρα για κάθε ομάδα, σε ένα σύνολο που έχει μάθει σε αρχές και δεν θέλει παίκτες που κοιτούν τα στατιστικά τους.

Όσο για την θέση του Τρέι Τόμπκινς το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για τον Νίκολα Κάλινιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ είναι παίκτης της Φενέρμπαχτσε, στην οποία όμως υπάρχουν τα γνωστά… θέματα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι ακόμα αμφίβολο αν θα συνεχίσει. Στην πιθανότητα που θα αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη, δύσκολα θα μείνει στην Φενέρ ο Κάλινιτς, με την Μαδρίτη να είναι πιθανός προορισμός.

Στα υπόψιν της Ρεάλ πάντως είναι και ο Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα, ειδικά για την θέση του Κάρολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ