Σλούκας και Καλάθης στην ίδια πεντάδα (pic)

Σλούκας και Καλάθης στην ίδια πεντάδα (pic)

Οι δύο γκαρντ βρέθηκαν σε κεντρική καφετέρια στο Κολωνάκι μαζί με τον μάνατζέρ τους, Παναγιώτη Καπάζογλου, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης εμφανίστηκε στο σημείο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Σε κεντρική καφετέρια στο Κολωνάκι συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι Κώστας Σλούκας και Νικ Καλάθης. Δύο παίκτες, που αναμένεται να αποχωρήσουν από τις ομάδες που ανήκουν, με τον Καλάθη να βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα και τον Σλούκα να είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο παίκτες ήταν στην καφετέρια με τον ατζέντη τους, Παναγιώτη Καπάζογλου, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης εμφανίστηκε στο σημείο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι γνωστός για την αγάπη του για το μπάσκετ και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Νικ Καλάθη και τον Κώστα Σλούκα.

Μια συλλεκτική φωτογραφία, με τον Αργυρό να έχει στο πλευρό του δύο από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης. Η φωτογραφία μάλιστα ανέβηκε στα social media τόσο από τον ίδιο τον τραγουδιστή όσο και από τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ανάφερε: «Πείτε μου μια καλύτερη 5άδα».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

View this post on Instagram

 

Name a better Starting 5

A post shared by Nick Calathes (@ncalathes) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ