Πολύ κοντά στη Ζενίτ ο Πάνγκος (pic)

Πολύ κοντά στη Ζενίτ ο Πάνγκος (pic)

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Κέβιν Πάνγκος.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έφτασε στη λήξη της συνεργασίας της με τον Άντριου Αλμπισί και βρίσκεται στην αναζήτηση γκαρντ για να αναπληρώσει το κενό του Γάλλου.

Οι Ρώσοι έχουν μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και αυτό δείχνει ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν και όχι απλά να συμμετέχουν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ψάχνει ένα δυνατό όνομα για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας και σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, φαίνεται να το έχει βρει στην περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος. Ο Καναδός γκαρντ ανήκε στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα αλλά δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής λόγω σοβαρού τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος από τους «μπλαουγκράνα».

Πολλές ομάδες ήθελαν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο, αλλά η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα ο Ουρμπόνας γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο Κέβιν Πάνγκος θα βρεθεί πιθανότατα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σύμφωνα με πηγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ