Καθησυχαστική η Μπεσίκτας, αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε

Καθησυχαστική η Μπεσίκτας, αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε

Το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί τρεις παίκτες της Φενέρμπαχτσε έχει θορυβήσει τους Τούρκους, με την Μπεσίκτας να ανακοινώνει ότι όλοι είναι καλά.

Με μια πρώτη ματιά νιώθεις ανακουφισμένος, που το… κακό δεν επεκτάθηκε. Από την άλλη, κρατάς μικρό καλάθι, καθώς η ανακοίνωση της Μπεσίκτας, της ομάδας που διασταυρώθηκε πριν 13 μέρες με τη Φενέρμπαχτσε, μοιάζει περισσότερο με… κυβερνητικό ανακοινωθέν, αλλά θα μείνουμε στην ουσία. Κανείς παίκτης, ή άλλος ενασχολούμενος με την Μπεσίκτας, δεν έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η τουρκική ομάδα, αναφέρει στα βασικά της σημεία πως:
«Δυστυχώς, μάθαμε ότι ο κορωνοϊός, που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο ανιχνεύθηκε σε παίκτες και διοικητικό προσωπικό της Φενέρμπαχτσε. Ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουν το πρόβλημα με υγιεινό τρόπο.

Ο σύλλογός μας έχει προσεγγίσει την κατάσταση με μεγάλη προσοχή, έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις, από τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ευρώπη. Οι αθλητές μας, οι οποίοι παρακολουθούνται συνεχώς από τις ομάδες υγείας μας, έλαβαν πληροφορίες για τρόπους προστασίας από τον ιό και η προπόνηση διακόπηκε, με την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω φόβος, που μπορεί να εμφανιστεί στο κοινό, λόγω ορισμένων συμπτωμάτων κορωνοϊού στη Φενέρμπαχτσε, την οποία συναντήσαμε πριν από 13 ημέρες, οι αθλητές, το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της Μπεσίκτας πέρασαν από εξετάσει και δηλώνουμε ότι κανένας δεν βρέθηκε θετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ