Μαρούσι – Ηρακλής 65-76 – Πήρε την πρόκριση και παίζει με τον Ολυμπιακό

Μαρούσι – Ηρακλής 65-76 – Πήρε την πρόκριση και παίζει με τον Ολυμπιακό

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στο Μαρούσι με 76-65 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Ηρακλής, μετά τη νίκη που πέτυχε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου με 76-65.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και την ερχόμενη Τετάρτη (22/9) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Ιβανώφειο, για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ρέτζι Λιντς με 22 πόντους (7/10 δίποντα, 8/9 βολές), ενώ είχε επίσης τρεις τάπες, ένα κλέψιμο κι έξι ριμπάουντ. Εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Γούλριντζ και Τέρνερ με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Βασίλης Στασινός με 25 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 23-21, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ηρακλή να προηγείται με δύο πόντους (46-44). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Θεσσαλονίκης «έσφιξε» την άμυνά της, διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ και έφτασε τελικά με άνεση στην πρόκριση με 76-65.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 44-46, 58-63, 65-76

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ