Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος 5-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος 5-0

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Αναγέννηση Καρδίτσας τον επαναληπτικό κόντρα στον Άγιο Νικόλαο, καθώς επικράτησε με 5-0 και πέρασε για πρώτη φορά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έγραψε ιστορία η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ήταν καταιγιστική, επικρατώντας 5-0 του Άγιου Νικόλαου και σε συνδυασμό με το υπέρ της 1-0 στην Κρήτη, πανηγύρισε την παρθενική παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 18′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολίτη, μετά από αυστηρή υπόδειξη του διαιτητή για μαρκάρισμα του Κατσαρού πάνω στον Βιδάλ. Αυτό το γκολ άνοιξε την όρεξη της Καρδίτσας που έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 26′ με τον Πλέγα να σημαδεύει το δοκάρι.

Όμως στην επανάληψη, ο χαφ της Καρδίτσας χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα δις (62′, 70′) και σε συνδυασμό με τα τέρματα των Αθανασιάδη στο 54′ και του Κοτσώνη στο 68′, η ομάδα του Αμανατίδη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της, που της χάρισε την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Λαγός, Πολίτης, Μάνιος, Σταμόπουλος, Πλέγας, Βιντάλ, Αθανασιάδης

Άγιος Νικόλαος: Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής, Πιθαρούλης, Φουκαράκης, Κίτος, Παπαδόπουλος, Μηνάς, Νοκάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ