Αμανατίδης: «Χαιρόμαστε για την παρουσία της ομάδας»

Αμανατίδης: «Χαιρόμαστε για την παρουσία της ομάδας»

Ικανοποιημένος με την πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας στο φετινό Κύπελλο, δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης.

Ικανοποιημένος με την ομάδα του, δήλωσε ο τεχνικός της Αναγέννησης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Ο Περικλής Αμανατίδης ανέφερε πως έμεινε χαρούμενος με τη σημερινή εμφάνιση της Καρδίτσας απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ δήλωσε ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας του στον θεσμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμανατίδη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Εμείς σήμερα ψάχναμε ένα σκαλοπάτι στην ψυχολογία μας. Είχαμε ένα άτυχο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, νομίζω ότι σήμερα ανταποκρίθηκαν οι παίκτες σε μια προσπάθεια δύσκολη, με παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, χαιρόμαστε για αυτή την παρουσία της ομάδας, μετά από πολλά χρόνια. Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα η οποία χτίστηκε φέτος για να κάνει μια καινούρια πορεία στα επόμενα χρόνια, αλλά και φέτος. Θα προσπαθήσει βήμα βήμα, μαζί με άλλες ομάδες, να πάρει μία θέση που θα ξανακάνει την επαρχεία δυνατή στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα δούμε αληθινά παιχνίδια».

Για τα καλά στοιχεία που έδειξε η Αναγέννηση:

«Δείξαμε ότι παίξαμε πολύ καλά. Βέβαια, χάσαμε μία δύο ευκαιρίες πάρα πολύ εύκολες για γκολ. Πήγαμε με υπομονή μέχρι εκεί, δείξαμε ηρεμία και υπομονή στο χτίσιμο του παιχνιδιού μας, υπομονή στην άμυνα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα και σε μερικές ήττες που κάναμε αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Αυτό κρατάμε, βάζουμε μια τελεία και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ