Ο… άχαστος Γιαννούλης Λαρεντζάκης (vids)

Ο… άχαστος Γιαννούλης Λαρεντζάκης (vids)

Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια διοργάνωση που φαίνεται πως ταιριάζει... γάντι στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στο Περιστέρι, κατακτώντας το 11ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασε στην Κρήτη με σκοπό να προσθέσει στην συλλογή του τον δεύτερο τίτλο της σεζόν και το κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο, σε ένα Final 8 στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έκαναν… περίπατο, έχοντας παίκτες με ποιότητα, δίψα αλλά κυρίως με το «Know how».

Διαβάστε επίσης: Η νύχτα που ο Πίτερς οργίασε: Έσπασε τα κοντέρ ο άσος του Ολυμπιακού-Αποθέωση από Βεζένκοφ (vids)

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος είδε το βαρύτιμο τρόπαιο για ακόμη μια φορά να καταλήγει στα χέρια του. 2018, 2022, 2023 ή με την φανέλα της ΑΕΚ ή με του Ολυμπιακού ο 29χρονος σούτινγκ γκάρντ είναι αυτός που πάντα χαμογελά στο τέλος.

Το… θαύμα κόντρα στον Ολυμπιακό 

Το ημερολόγιο έδειχνε 7η Φεβρουαρίου του 2018. Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταύρωναν τα ξίφη τους σε μια «μάχη» που θύμιζε Δαβίδ εναντίον Γολιάθ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς κατάφερε να κάνει την υπέρβαση επικρατώντας των ερυθρόλευκων με 88-83 πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο τρόπαιο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να προσθέτει και αυτός με την σειρά του τον πρώτο του τίτλο στον θεσμό.

Η μετακόμιση στους Πειραιώτες που έφερε το 3Χ3

Τον Ιούλιο του 2020 ο Λαρεντζάκης κατηφορίζει προς τον Πειραιά με την συνήθεια να μην αλλάζει. Τον Φεβρουάριο του 2022 ο 29χρονος άσος δίνει το παρών σε ακόμη ένα τελικό Κυπέλλου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί στο αιώνιο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού με 83-71, επιστρέφοντας έτσι στον θρόνο του θεσμού μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, με τον Λαρεντζάκη να πανηγυρίζει την πρώτη του κούπα με τα χρώματα του Ολυμπιακού, όντας πλέον για δεύτερη φορά στην καριέρα του Κυπελλούχος Ελλάδος.

Το 3Χ3 για τον Λαρεντζάκη ολοκληρώθηκε χθες κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε μια ομάδα, με νιάτα, όρεξη και πλάνο, με τον Γιαννούλη να διευρύνει το εντυπωσιακό σερί του, αποδεικνύοντας πως το Κύπελλο Ελλάδος είναι ο θεσμός που του ταιριάζει απόλυτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ