«Καθάρισαν» τη Νέα Ζηλανδία χωρίς να γκαζώσουν οι ΗΠΑ (99-71)

«Καθάρισαν» τη Νέα Ζηλανδία χωρίς να γκαζώσουν οι ΗΠΑ (99-71)

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Mundobasket επικρατώντας με 99-71, σε ένα ματς που παρά το... χαλαρό της ξεκίνημα επέδειξε επιθετική πολυφωνία.

Μουδιασμένο ξεκίνημα από τις ΗΠΑ στο πρώτο τους ματς για το Mundobasket, κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, την οποία ανεβάζοντας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησαν με 99-71.

Οι παίκτες του Στιβ Κερ δεν μπήκαν… γκαζωμένοι στην αναμέτρηση και μέχρι το πρώτο μέρος οι Νεοζηλανδοί εκμεταλλυόμενοι τον ενθουσιασμό και την ευστοχία τους ήταν μέσα στο ματς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το διαχειρίσιμο -9 (45-46).

Διαβάστε επίσης: Ιορδανία – Ελλάδα 71-92: Είπε… αμάν αλλά πάτησε «γκάζι» και σάρωσε την Ιορδανία με σούπερ Λαρεντζάκη

Στο δεύτερο μέρος όμως από τη μία οι σαφώς περισσότερες πρωτοκλασάτες επιλογές των Αμερικανών και από την άλλη η κούραση της Νέας Ζηλανδίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο Οι ΗΠΑ έβγαλαν αρκετούς πρωταγωνιστές επιθετικά και χωρίς να ανεβάσουν στροφές έφτασαν στη νίκη με 99-71 εν μέσω αποθέωσης από το κονό των Φιλιππίνων που όπως είναι λογικό τους υποστηρίζει φανατικά.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Πάολο Μπανκέρο (21π, 4 ριμπ, 1 ασίστ, 4 μπλοκ), με τους Άντονι Έντουαρντς (14π, 7 ριμπ, 3 ασιστ), Όστιν Ριβς (12π, 6 ασίστ), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (10π, 4 ριμπ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα) και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ (12π, 4 ριμπ) να έχουν αξιοσημείωτη συνεισφορά.

Από την άλλη, για τους παίκτες του Πέρο Κάμερον που κατέβαλαν μια αξιοσημείωτη προσπάθεια όσο είχαν δυνάμεις ξεχώρισαν οι Τε Ράνγκι (15π), Σι Ίλι (12π, 4ριμπ, 5 ασίστ) και Φιν Ντιλέινι (12π και 5 ριμπ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ