Τα «όργια» του Μιλουτίνοφ προκαλούν τρόμο (vids)

Τα «όργια» του Μιλουτίνοφ προκαλούν τρόμο (vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει ματσάρες με την εθνική ομάδα της Σερβίας και αποδεικνύει περίτρανα γιατί τον ήθελε σαν… τρελός στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στα τέλη Ιουνίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, με πολλούς να αναρωτιούνται σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σέρβος σέντερ, αφού είχε φύγει από τα… φώτα της δημοσιότητας, μετά την απομάκρυνση της ΤΣΣΚΑ από την Euroleague. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε χάσει την επαφή του με τον έμπειρο σέντερ, μετά την απομάκρυνση των ρωσικών ομάδων από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

Ολοι ουσιαστικά περίμεναν το Mundobasket για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με την απάντηση του Σέρβου σέντερ να είναι… αποστομωτική. Ο έμπειρος άσος είναι ένας πραγματικός οδοστρωτήρας και αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο γιατί τον ήθελε σαν… τρελός στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στον Βόλο – Ο Μπέος τελειώνει τον Κρούζλιακ μετά το χέρι-πέναλτι με την ΑΕΚ! (vid)

Οι εμφανίσεις του Μιλουτίνοφ με την εθνική ομάδα της Σερβίας είναι εντυπωσιακές, με τον σέντερ των Πειραιωτών να έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί για το συγκρότημα του Πέσιτς. Ο 28χρονος άσος είναι κομβικός στο παιχνίδι των Πλάβι και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Σερβίας και την παρουσία της στις «8» καλύτερες ομάδες του Mundobasket.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μέχρι στιγμής έχει μέσο όρο 14 πόντους, με 71% στα δίποντα, ενώ παράλληλα μετράει 9.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής. Νούμερα που αναμφίβολα προκαλούν… τρόμο στους αντιπάλους του και αποδεικνύουν περίτρανα ότι είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, εάν όχι ο καλύτερος.

Στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με την Κίνα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέτυχε 11 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας «φύλλο και φτερό» τον Ζου Κι (σ.σ σέντερ της Κίνας), που είχε την… ατυχία να βρεθεί απέναντί του.

Στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με το Πουέρτο Ρίκο είχε 12 πόντους, 15 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Κόντιτ, που είναι ένας αθλητικότατος ψηλός, κρατώντας τον μόλις στους 5 πόντους.

Στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής με το Νότιο Σουδάν ο Μιλουτίνοφ είχε απέναντί έναν NBAer. Τον Γουέιν Γκάμπριελ, τον οποίο ισοπέδωσε πετυχαίνοντας 17 πόντους, ενώ παράλληλα κατέβασε 10 ριμπάουντ, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με double-double.

Στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης με την Ιταλία ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έκανε ένα ακόμα double – double, έχοντας 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Εκανε ότι μπορούσε για να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο πρόσφατο ματς απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, που έκρινε την πρόκριση στους «8», ο Νίκολα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της Σερβίας, έχοντας 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, παρότι μάλιστα είχε απέναντί του έναν super star του ΝΒΑ, όπως ο Τάουνς.

Πέντε ματς, πέντε σπουδαίες εμφανίσεις από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που δείχνει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τον σταρ του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη μάχη: Αυτή απέναντι στον Βαλαντσιούνας της Λιθουανίας, την οποία θα αντιμετωπίσει η Σερβία την Τρίτη (5/9, 11:45), για τα προημιτελικά του Mundobasket.

Ο Πέσιτς ποντάρει πολλά στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για το παιχνίδι με την Λιθουανία. Ο 28χρονος δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δικαιώνεται απόλυτα για την επιμονή του να επιστρέψει στον Πειραιά ο Σέρβος άσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ