Το συγκινητικό αντίο του Τζίτζι Ντατόμε (vid)

Το συγκινητικό αντίο του Τζίτζι Ντατόμε (vid)

Η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Σλοβενία ήταν και η τελευταία στην καριέρα του Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος αποθεώθηκε και συγκινήθηκε.

Μπορεί η Ιταλία να μην τα κατάφερε απέναντι στην Σλοβενία, παίρνοντας την όγδοη θέση στο Mundobasket 2023, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε το μπασκετικό κοινό σε αυτή την αναμέτρηση.

Και αυτό διότι το ματς αυτό, ήταν το τελευταίο στην καριέρα του Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος είχε ανακοινώσει από το μέσα του καλοκαιριού, πως η διοργάνωση αυτή θα είναι και η τελευταία στην καριέρα του.

Και από την στιγμή που αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της Ιταλίας στην διοργάνωση, ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του πρώην παίκτη της Αρμάνι Μιλάνο και της Φενέρμπαχτσε.

Οι παίκτες των δύο ομάδων επέλεξαν να το κάνουν standing ovation με 3 λεπτά να απομένουν στο ρολόι για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Έτσι, ο Νίκολο Μέλι έκανε εσκεμμένα φάουλ πάνω στον Λούκα Ντόντιτς ώστε να σταματήσει το παιχνίδι και έτσι ο Ντατόμε να βγει με αλλαγή.

Αφού διακόπηκε το παιχνίδι, όλο το γήπεδο σηκώθηκε και χειροκρότησε τον σπουδαίο Ιταλό, ενώ σύσσωμος ο πάγκος της Ιταλίας μπήκε στο παρκέ και έγιναν «μια γροθιά». Ταυτόχρονα ο πάγκος της Σλοβενίας ήταν όλος όρθιος και χειροκροτούσε τον Ντατόμε, ο οποίος ανταπέδιδε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ