Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ, οι «ματιές» των Νετς και τα αβάσιμα σενάρια για το ΝΒΑ

Ο «πύργος» Μιλουτίνοφ, οι «ματιές» των Νετς και τα αβάσιμα σενάρια για το ΝΒΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κάνει όργια στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σερβία, οι Νετς ψάχνουν σέντερ και έχουν τα δικαιώματα του, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

Η Σερβία πραγματοποιεί μυθικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανία για το χρυσό μετάλλιο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή σε όλη αυτή τη διαδρομή στη Μανίλα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος γίγαντας του Ολυμπιακού είναι απίθανος στο τουρνουά και αποτελεί με διαφορά τον κορυφαίο και πιο κυρίαρχο σέντερ με νούμερα που εντυπωσιάζουν. Ο «Μίλου» που το καλοκαίρι επέστρεψε στο λιμάνι με σκοπό να συνθέσει το κορυφαίο δίδυμο ψηλών μαζί με τον Μουσταφά Φαλ, έχει τρομερά νούμερα στο Παγκόσμιο με 13,57 πόντους ανά ματς, με 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά ματς.

Οι εμφανίσεις του έχουν ξεσηκώσει συζητήσεις σχετικά με το αν είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, κόντρα στον Καναδά στον ημιτελικό έδωσε άλλη μια παράσταση και με 16 πόντους (6/6 διπ), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ και έστειλε τους «πλάβι» στον μεγάλο τελικό.

Όπως είναι λογικό οι «ματιές» γύρω από τον Μιλουτίνοφ, ειδικά με όσα κάνει στο Παγκόσμιο είναι πολλές και ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον του και το ΝΒΑ. Μετά την εμφάνιση που έκανε κόντρα στους ΝΒΑερς του Καναδά, στην Αμερική γράφτηκε το όνομα του για τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι ψάχνουν σέντερ και έχουν τα δικαιώματα του Σέρβου ψηλού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Απλά μια έγκαιρη υπενθύμιση ότι οι Μπρούκλιν Νετς διατηρούν τα δικαιώματα του Νικόλα Μιλουτίνοφ στο NBA. Και οι Νετς δεν είναι ακριβώς… γεμάτοι στη θέση του σέντερ, πέρα ​​από τον Νικ Κλάξτον. Και ο Κλάξτον έχει συμβόλαιο που λήγει. Μόνο μερικές πρώτες πρωινές σκέψεις», ανέφερε ο έγκριτος ρεπόρτερ του «Spotrac», Κιθ Σμιθ.

Το δημοσίευμα αυτό μπορεί να «άναψε» φωτιές για το μέλλον του, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο Μιλουτίνοφ υπέγραψε ως ελεύθερος το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό και είναι σχεδόν αδύνατον να φύγει από το λιμάνι για τους Νετς.

Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό και από τον παίκτη, δεν υπάρχει κάποιο buy out, ούτε κάποια καταληκτική ημερομηνία και ο μόνος τρόπος για να γίνει μια μετακίνηση στο ΝΒΑ και τους Νετς είναι με πάρα πολλά λεφτά. Κάτι που είναι απλά αδύνατον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ είναι και αυτός που πίεσε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον ήθελε πολύ από πέρσι, οπότε όλα αυτά τα σενάρια και οι φήμες απλά είναι αδύνατον να ισχύουν για τώρα. Ενδεχομένως το επόμενο καλοκαίρι ο Μιλουτίνοφ, ανάλογα και τη χρονιά που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό να απασχολήσει τους Νετς, όμως και πάλι θα ισχύει κάποια ρήτρα και κάποιο buy out, όπως συνέβη στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ