Κερ: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι άρρωστα στην ομάδα, πέρα από τους τρεις που δεν αγωνίστηκαν»

Κερ: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι άρρωστα στην ομάδα, πέρα από τους τρεις που δεν αγωνίστηκαν»

Ο Στιβ Κερ ήταν φανερά στεναχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα των ΗΠΑ από τον Καναδά κάνοντας λόγο για την ίωση που ταλαιπώρησε μερικούς από τους παίκτες του.

Οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο καθώς έχασαν από τον Καναδά με 127-118.

Ο Στιβ Κερ ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος από αυτή την κατάληξη και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα συνεχάρη τον αντίπαλό του κάνοντας λόγο για τις πολλές απουσίες λόγω της ίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Συγχαρητήρια στον Καναδά, έπαιξε σπουδαία. Αισθάνομαι άσχημα για τους παίκτες μου, είναι ένα καταπληκτικό γκρουπ. Μας έλειψαν τρία παιδιά που είναι σημαντικά, όμως όσοι ήταν εδώ πάλεψαν. Ο Μπρίτζες έβαλε ένα απίθανο σουτ για την παράταση. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, με αυτά τα ποσοστά του αντιπάλου δεν μπορείς να νικήσεις.

Ο Χαρτ αποβλήθηκε με φάουλ και έπρεπε να πάμε με χαμηλό σχήμα. Αποφασίσαμε να βάλουμε πέντε κοντούς γιατί χάναμε με έξι πόντους. Ο Μπρίτζες άνοιξε το γήπεδο, δυστυχώς δεν είχαμε καλό συνδυασμό άμυνας και επίθεσης, δεχθήκαμε ένα 6-0 στο ξεκίνημα της παράτασης που αποδείχθηκε κρίσιμο. Δεν χρειαζόμουν κάποια υπενθύμιση, ήμουν στο επιτελείο το 2019. Οι ομάδες της FIBA είναι πραγματικά καλές, παίζουν για χρόνια, είναι καλά προπονημένες. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το ποσο πάλεψαν οι παίκτες μου κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Είναι δύσκολο για εμάς να έχουμε συνέχεια. Μελετήσαμε τα πάντα για το FIBA basketball, για την ιστορία μας, γι’ αυτά που κερδίσαμε. Γι’ αυτά που χάσαμε. Τα μελετήσαμε όλα. Ήμασταν σε καλή θέση, μπήκαμε στον ημιτελικό και δεν αμυνθήκαμε αρκετά καλά ούτε απέναντι στη Λιθουανία, ούτε απέναντι στον Καναδά. Όταν χτίζεις μία ομάδα θέλεις να έχει ισορροπία και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προσπαθήσαμε τα πάντα με τον Ντίλον Μπρουκς, τον παγιδεύσαμε, αλλά ήταν εντυπωσιακός.

Το NBA είναι πολύ διαφορετικό από το FIBA basketball. Αυτή είναι μεγάλη συζήτηση, για να απαντήσω όμως, υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλο. Υπάρχουν πολλά παιδιά που είναι άρρωστα στην ομάδα, πέρα από τους τρεις που δεν αγωνίστηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ