Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τα δάκρυα, η δεύτερη καλύτερη πεντάδα και ο Ολυμπιακός (vid, pics)

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τα δάκρυα, η δεύτερη καλύτερη πεντάδα και ο Ολυμπιακός (vid, pics)

O Νίκολα Μιλουτίνοφ κατέβαλε κάθε προσπάθεια ώστε να στεφθεί η Σερβία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ξέσπασε σε δάκρυα στο τέλος και μπήκε στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Ένα φανταστικό Mundobasket για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκληρώθηκε με τον πιο πικρό τρόπο, βλέποντας τη Σερβία να ηττάται από τη Γερμανία του εξωγήινου Σρέντερ με 83-77 και να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο στη «Mall of Asia Arena».

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μιλουτίνοφ ξέσπασε σε κλάματα και η κάμερα κατέγραψε τον Φόγκτμαν, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ για 2 χρόνια να προσπαθεί να παρηγορήσει τον σέντερ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να… τερματίσει το ποδόσφαιρο η Ρεάλ: Στα… σκαριά δίδυμο Εμπαπέ-Άλβαρες!

«Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι δεύτερος στον κόσμο, ειδικά με την ομάδα που ήρθαμε εδώ. Είναι δύσκολο όταν χάνεις στον τελικό. Έπρεπε να παίξω καλύτερα, παίρνω την πλήρη ευθύνη, δεν ήμουν στο επίπεδο που έπαιζα σε όλο το τουρνουά, νιώθω χάλια.

Αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα που πήραμε το ασημένιο μετάλλιο, είναι μεγάλη υπόθεση. Έτσι είναι οι τελικοί, δύσκολα ματς. Στο δεύτερο μέρος, τους δώσαμε το προβάδισμα, επιστρέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του Μιλουτίνοφ, μετά το τέλος του αγώνα στον οποίο, όπως παραδέχθηκε και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο Σέρβος σέντερ αγωνίστηκε έχοντας αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα από τον ημιτελικό κόντρα στον Καναδά, με το ιατρικό επιτελείο των «Πάλβι» να κάνει το αδύνατο δυνατό για να μπορέσει να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό ο «ψηλός» της ομάδας.

Το εκπληκτικό τουρνουά που πραγματοποίησε ο Μιλουτίνοφ, με 12.1 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ, σε 24.5 λεπτά που αγωνίστηκε κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι τον οδήγησαν, να αναδειχθεί μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, μαζί με τους Σιμόνε Φοντέκιο, Άρτουρς Ζάγκαρς, Γιόνας Βαλανσιούνας και Φρανς Βάγκνερ.

Ο Ολυμπιακός μετά τον τελικό συνεχάρη τον παίκτη του για την τεράστια επιτυχία, ως τη δεύτερη θέση του κόσμου σε ομαδικό επίπεδο και στους 10 κορυφαίους παίκτες σε ατομικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ