Θέλει να… τερματίσει το ποδόσφαιρο η Ρεάλ: Στα… σκαριά δίδυμο Εμπαπέ-Άλβαρες!

Θέλει να… τερματίσει το ποδόσφαιρο η Ρεάλ: Στα… σκαριά δίδυμο Εμπαπέ-Άλβαρες!

Το απόλυτο επιθετικό δίδυμο ονειρεύεται η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο κυνηγά και ένα μεγάλο… μπαμ. Δεν πρόκειται για τωρινό φαινόμενο. Διαχρονικά, η Ρεάλ προσπαθούσε να φέρνει πάντα στη Μαδρίτη τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τους Galacticos του 2002: Ονόματα όπως Ικερ Κασίγιας, Ραούλ, Ρομπέρτο Κάρλος. Λουίς Φίγκο, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ρομπίνιο είχαν χωρέσει στις τέσσερις γραμμές του Σαντιάγκο Μπερναμπέου , με τον κόσμο να παραμιλά.

Οι Μαδριλένοι δε σταματούν να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση, έχοντας ήδη βάλει σε εφαρμογή το πλάνο για την επόμενη έκδοση των Galacticos.

Διαβάστε επίσης: Πήρε την ματσάρα και το τρίτο σκαλί του βάθρου ο Καναδάς (118-127)

Φέτος, τον δρόμο για την Μαδρίτη πήρε ο Μπέλιγχαμ, με τον πρώην άσο της Ντόρτμουντ να καταθέτει από νωρίς τα διαπιστευτήριά του στην αρμάδα του Κάρλο Αντσελότι. Οι Μερένχες έκαναν δικό τους και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια (Αρντά Γκιουλέρ), ενώ τώρα σκέφτονται να πυροδοτήσουν μια διπλή βόμβα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τι λένε στο εξωτερικό; Πως η Ρεάλ κινείται τόσο για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, όσο και του Χούλιαν Αλβαρες! Του επιθετικού που βγάζει… μάτια στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Και που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Οι Μαδριλένοι έχουν κυκλώσει την περίπτωση του Αργεντινού και ονειρεύονται να φτιάξουν ενα τρομακτικό δίδυμο με τον Εμπαπέ. Ενα δίδυμο που θα σπέρνει τον φόβο και θα προκαλεί… πονοκέφαλο σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο Γάλλος σταρ θα φορέσει αργά ή γρήγορα τη φανέλα της Ρέαλ. Η άμμος στην κλεψύδρα της Παρί έχει σχεδόν αδειάσει και ο Εμπαπέ απλά μετράει τις μέρες για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Οι Μερένχες θέλουν να προκαλέσουν… σεισμό, με τον Γάλλο και τον Αλβαρες να αποτελούν τις τέλειες επιλογές για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Δυο γκολ σε έξι αγώνες μετράει φέτος ο δαιμόνιος Αργεντινός, που έχει κερδίσει με το σπαθί του την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του Πεπ στους Πολίτες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει καταγράψει τέσσερα 90λεπτα στην Premier League. Μέχρι και το σύστημα αλλάζει ο Καταλανός για να τον… χωρέσει στην εντεκάδα με τον Χάλαντ.

Αραγε, θα πραγματοποιηθεί το όνειρο της Ρεάλ; Αναρωτιούνται οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου. Οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να ταράξουν ξανά τα νερά, με ένα δίδυμο που θα αφήσει εποχή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ