NBA : Χωρίς ντους τα αποδυτήρια στο Ορλάντο

NBA : Χωρίς ντους τα αποδυτήρια στο Ορλάντο

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη στο NBA, καθώς τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Ορλάντο δεν έχουν ντους.

Το NBA επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο, ωστόσο τα αμερικανικά Μέσα κάνουν λόγο για ένα απίστευτο απρόοπτο λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο «HP Field House» του Ορλάντο. Σε αυτό το γήπεδο όμως τα αποδυτήρια δεν έχουν ντους.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε την απόφαση για αλλαγή στον τρόπο προσέλευσης και αποχώρησης των ομάδων για τα παιχνίδια. Οι παίκτες δεν θα φορούν επίσημη ενδυμασία στο πούλμαν. Αντ’ αυτού, θα φεύγουν από το ξενοδοχείο ντυμένοι με τις φόρμες τους για να μπουν κατ’ ευθείαν στο γήπεδο και να αρχίσουν αμέσως προθέρμανση.

Μετά από τη λήξη του αγώνα, θα πηγαίνουν αμέσως στο πούλμαν για να αποχωρήσουν εντός 40 λεπτών. Μάλιστα το ντους θα γίνεται στο ξενοδοχείο μετά την επιστροφή.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές φαινόμενο και ειδικά σε ένα πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου. Οι παίκτες όμως θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν με αυτά τα δεδομένα και να προετοιμαστούν κανονικά για τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ