Στους Νετς ο Τζάστιν Άντερσον

Στους Νετς ο Τζάστιν Άντερσον

Ενίσχυση με Τζάστιν Άντερσον ως το τέλος της σεζόν για τους Νετς με τους οποίους ο 26χρονος άσος έπαιξε με δεκαήμερο συμβόλαιο σε τρία παιχνίδια τον Ιανουάριο.

Με αρκετά προβλήματα προετοιμάζονται οι Μπρούκλιν Νετς ενόψει της επανεκκίνησης του NBA και σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, απέκτησαν τον γκαρντ/φόργουορντ Τζάστιν Άντερσον έως το τέλος της σεζόν.

Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη μετά την αποχώρηση του Μάικλ Μπίσλεϊ από την ομάδα μέσα στην εβδομάδα, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (COVID-19). Στην διάρκεια της εβδομάδας ο Άντερσον βρισκόταν ήδη στο Ορλάντο και σε απομόνωση, η οποία ήταν απαραίτητη, πριν μπει στη «φούσκα» που έχει δημιουργήσει το NBA ενόψει του «restart».

Ο Άντερσον έπαιξε με δεκαήμερο συμβόλαιο σε τρία παιχνίδια με τους Νετς τον Ιανουάριο. Συνολικά στην καριέρα του, έχει αγωνιστεί σε 219 αναμετρήσεις (βασικός στις 23) σε πέντε σεζόν με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στο NBA και έχει μέσο όρο 5,3 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νετς αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα για τη συγκρότηση ομάδας ενόψει της επανεκκίνησης του NBA. Εκτός από τον Μπίσλεϊ, ο οποίος αποκτήθηκε στις 10 Ιουλίου, αλλά δεν θα επιστρέψει λόγω του κορονοϊού, εκτός «μάχης» τέθηκαν επίσης ο γκαρντ Σπένσερ Ντινγουίντι, ο σέντερ ΝτιΑντρέ Τζόρνταν και ο φόργουορντ Τόριαν Πρινς που βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.

Επίσης, ο φόργουορντ Γουίλσον Τσάντλερ επέλεξε να μην επιστρέψει ενόψει της επανεκκίνησης για οικογενειακούς λόγους, την ώρα που δεν είναι διαθέσιμοι και οι τραυματίες Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ