Στιβ Κερ : «Κανείς δεν θα μπορούσε να μαρκάρει τον Τζόρνταν σήμερα»

Στιβ Κερ : «Κανείς δεν θα μπορούσε να μαρκάρει τον Τζόρνταν σήμερα»

Ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ μίλησε για την ομάδα των Μπουλς, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι στη σημερινή εποχή κανείς δεν θα μάρκαρε αποτελεσματικά τον Τζόρνταν.

Οι Σικάγο Μπουλς της δεκαετίας ’90 είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ομάδες που έχει γνωρίσει ποτέ ο μπασκετικός κόσμος, αν όχι η κορυφαία.

Για την συγκεκριμένη φουρνιά, μίλησε ο νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τότε παίκτης των «Ταύρων», Στιβ Κερ. Ο ένας εκ των αγαπημένων φίλων του Μάικλ Τζόρνταν θεωρεί πως οι Μπουλς των 90’s θα κυριαρχούσαν άνετα και στο σύγχρονο ΝΒΑ, όπως δήλωσε στο podcast του Μπιλ Σίμονς.

Αναλυτικά, ο Στιβ Κερ είπε: 

«Η ομάδα εκείνη ήταν χτισμένη έτσι που θα μπορούσε να παίζει άνετα και σήμερα. Πέρα από τον καταιγισμό τριπόντων, που όμως και εκείνη η ομάδα ήταν ικανή να τα καταφέρει. Όταν όμως μιλάμε για τις σημερινές άμυνες, αν έριχνες στο παρκέ τον Χάρπερ, τον Τζόρνταν, τον Πίπεν, τον Κούκοτς και τον Ρόντμαν, θα είχες μια άμυνα του 2020. Αυτοί οι τύποι μπορούσαν να μαρκάρουν τους πάντες. Και επιθετικά κανένας δεν μπορούσε να μαρκάρει τον Τζόρνταν τότε, σκεφτείτε δε τι θα γινόταν τώρα, με τις αποστάσεις και τους κανόνες που υπάρχουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ