Αντετοκούνμπο για Ουίλιαμς : «Είναι ηγέτης, πρέπει να καλύψουμε το κενό»

Αντετοκούνμπο για Ουίλιαμς : «Είναι ηγέτης, πρέπει να καλύψουμε το κενό»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε με τους Μπακς την νίκη και το 2-1 στην σειρά, ωστόσο ο Μάρβινς Ουίλιαμς θα απουσιάσει από την επόμενη αναμέτρηση.

Οι Μπακς κατάφεραν να κερδίσουν τους Ορλάντο και να κάνουν το 2-1 στην σειρά. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση, ωστόσο, ο Μάρβινς Ουίλιαμς κατάφερε να γίνει ο πρωταγωνιστής αλλά όχι για καλό λόγο.

Ο μπασκετμπολίστας ήρθε στα χέρια με τον Τζέιμς Ένις με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δύο. Έτσι, αμφότεροι θα απουσιάσουν από το Game 4 και ο Έλληνας αστέρας σχολίασε την απουσία του συμπαίκτη για τον επόμενο αγώνα αλλά και την μάχη του με τον Νίκολα Βούτσεβιτς.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Μάρβιν είναι ηγέτης. Πάντα παίζει σκληρά. Κάνει τα πάντα για την ομάδα. Ήταν σε μια δύσκολη κατάσταση. Ήμουν στον πάγκο και δεν είδα την φάση. Στο τέλος, όμως, κάποιος θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα κι εμείς πρέπει να καλύψουμε το κενό.

Με αυτό που έκανε, θα απουσιάζει από την ομάδα, οπότε είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, γιατί αυτό κάνει μια καλή ομάδα. Ήθελα αυτή την πρόκληση. Είναι σπουδαίος παίκτης, κάνει εξαιρετικά πράγματα έως τώρα, θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, από το να μαρκάρω το αντίπαλο «πεντάρι», μέχρι να τρέξω στην επίθεση και να γίνω πόιντ γκαρντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ