Τρομακτικοί Λέικερς, διέλυσαν τους Μπλέιζερς (vids)

Τρομακτικοί Λέικερς, διέλυσαν τους Μπλέιζερς (vids)

Οι Λέικερς με ηγέτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς καθάρισαν με 135-115 τους Μπλέιζερς, έκαναν το 3-1 στη σειρά και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σκούπα για τους Χιτ κόντρα στην Ιντιάνα.

Με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να πραγματοποιεί ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση, οι Λος Άντζελες Λέικερς επιβλήθηκαν τον Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (135-115), απέχοντας πλέον μία νίκη από την πρόκριση στον επόμενο γύρο των NBA Playoffs.

Με την πιο πειστική τους εμφάνιση μέχρι τώρα στα playoffs και φορώντας φανέλες στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ που την Κυριακή θα γινόταν 42 ετών, συνέτριψαν τους Μπλέιζερς και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν πάλι «καυτός» με 30 πόντους (10/12 σουτ), 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ χωρίς να χρειαστεί να παίξει πάνω από 28 λεπτά, ενώ για μόνο 18 λεπτά αγωνίστηκε ο Άντονι Ντέιβις που είχε ισάριθμους πόντους και προτιμήθηκε να μην συνεχίσει μετά από κάποιους μυϊκούς σπασμούς στη μέση.

Το Πόρτλαντ ήταν απογοητευτικό στην άμυνα και με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να μένει στους 11 πόντους και τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στους 18 αλλά με 5/13 σουτ.

Οι Χιτ επικράτησαν 99-87 των Πέισερς και με «σκούπα», 4-0, πέρασαν στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου όλα δείχνουν πως θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς.

Παρότι ο Τζίμι Μπάτλερ αποχώρησε στην πρώτη περίοδο με ενοχλήσεις στον ώμο και επέστρεψε στο τρίτο δωδεκάλεπτο μένοντας στους 6 πόντους σε 23 λεπτά, η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 23 πόντους, ο Τάιλερ Χίρο 16, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο πρόσθεσε ένα ακόμη «γεμάτο» ματς με 14 πόντους, 19 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους απογοητευτικούς Πέισερς ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Ολαντίπο με 25 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ