Σύσκεψη των αθλητών για το επόμενό τους βήμα

Σύσκεψη των αθλητών για το επόμενό τους βήμα

Η κίνηση των Μπακς είναι μόνο η αρχή του ντόμινο που εξελίσσεται στο ΝΒΑ, καθώς οι παίκτες θα έχουν ευρεία σύσκεψη για να αποφασίσουν ποια θα είναι τα επόμενά τους βήματα στην φούσκα του Ορλάντο.

Δεν είναι απλά μπάσκετ. Δεν είναι απλά αθλητισμός. Είναι κάτι παραπάνω. Και στο ΝΒΑ το έχουν καταλάβει.

Έγινε κατανοητό με την σπουδαία κίνηση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν σε αγώνα πλέι οφ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε πλευρά των ΗΠΑ. Έγινε απόλυτα κατανοητό από την οργισμένη αντίδραση του Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και την κίνηση των υπολοίπων αθλητών που επικρότησαν την απόφαση των Μπακς.

Έγινε κατανοητό σε όλη την… φούσκα του Ορλάντο που είναι έτοιμη να εκραγεί από την οργή όσων βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Disney World.

Και από ότι φαίνεται οι παίκτες δεν πρόκειται να κάτσουν στα… αυγά τους.  Τι συνέβη; Ο πρόεδρος της Ένωσής τους, Κρις Πολ, συγκάλεσε έκτακτη ευρεία σύσκεψη με όλους τους αθλητές που βρίσκονται στο Ορλάντο, για να υπάρξει κοινή απόφαση για τα βήματα που πρέπει να γίνουν μετά την ιστορική απόφαση των Μιλγουόκι Μπακς.

Θα έχουμε νέα μποϊκοτάζ; Κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως το ΝΒΑ, δεν τίθεται να τιμωρήσει τους Μπακς ή τις υπόλοιπες ομάδες για την κίνησή τους να μην αγωνιστούν ενώ έχει ενημερώσει πως τα Game 5 θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Βέβαια εάν αποφασίσουν οι παίκτες το αντίθετο, τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε ακόμα και την διακοπή του πρωταθλήματος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ