Οι παίκτες βγήκαν μπροστά και τα πλέι οφ συνεχίζονται!

Οι παίκτες βγήκαν μπροστά και τα πλέι οφ συνεχίζονται!

Η Ένωση των αθλητών του ΝΒΑ αποφάσισαν να πραγματοποιηθούν κανονικά οι αναμετρήσεις των πλέι οφ, μία μέρα μετά από το μποϊκοτάζ της λίγκας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ.

Και όμως θα έχουμε και πάλι μπάσκετ στο ΝΒΑ!

Με τους παίκτες να αμφιταλαντεύονται αναφορικά με το εάν θα πρέπει να έχουμε οριστική αναβολή του πρωταθλήματος, πάρθηκε η απόφαση να συνεχιστούν κανονικά τα πλέι οφ στην φούσκα του Ορλάντο.

Πραγματοποιήθηκαν λοιπόν πολύωρες συζητήσεις και αποφασίστηκε πως πρέπει να συνεχιστεί η post season με τους παίκτες να προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε ότι συμβαίνει σχετικά την δικαιοσύνη.

Όπως τονίζουν τα Μέσα των ΗΠΑ, τα παιχνίδια της σημερινής ημέρας δεν θα γίνουν καθόλου, ενώ αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνει γνωστή η ημέρα που θα ξεκινήσει και πάλι η λίγκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως αυτό θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα χείλη.

Η κίνηση των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν στο ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ τάραξε τον κόσμο, όμως από ότι φαίνεται παρά την μεγάλη απήχηση που είχε το μποϊκοτάζ τους, το ΝΒΑ θα παραμείνει ενεργό, με το πρωτάθλημα (λογικά) να ολοκληρώνονται κανονικά.

Από την μεριά τους, υπήρχε μερίδα αθλητών που εξήγησαν τις θυσίες που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα για να γίνουν οι αγώνες στην φούσκα του Ορλάντο και πόσο έλειψαν στις οικογένειές τους. Κάτι που κατάλαβαν απόλυτα και όσοι τόνιζαν το αντίθετο την Τετάρτη, δηλαδή οι παίκτες που θεώρησαν λάθος να γίνονται ματς υπό αυτές τις συνθήκες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ