NBA : Αυτά είναι τα 10 «καυτά» ονόματα ενόψει της Trade Deadline στο ΝΒΑ

NBA : Αυτά είναι τα 10 «καυτά» ονόματα ενόψει της Trade Deadline στο ΝΒΑ

Δείτε τα 10 «καυτά» ονόματα στο NBA δύο μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία των ανταλλαγών για τη σεζόν 2020/21.

Σε δύο μέρες εκπνέει η προθεσμία των ανταλλαγών για τη σεζόν 2020/21 και υπάρχουν κάποια ονόματα στο NBA, τα οποία… καίνε.

Αυτό έχει προκαλέσει μια αναταραχή, καθώς είναι αρκετές οι ομάδες που θέλουν να αδειάσουν τα ρόστερ και τα μισθολόγιά τους και ακόμη περισσότερες προσπαθούν να ενισχυθούν για την τελική ευθεία και τα playoffs.

Ο Κάιλ Λόουρι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και μάλιστα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, όπως και ο Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος βρέθηκε από τους Πέισερς στους Ρόκετς στην ανταλλαγή που έστειλε τον Τζέιμς Χάρντεν από το Χιούστον στο Μπρούκλιν.

Αντίστοιχες περιπτώσεις είναι και αυτές των Εβάν Φουρνιέ και Αντρέ Ντράμοντ, οι οποίοι στο τέλος της χρονιάς θα είναι unrestricted free agent.

Οι Μοντρέζλ Χάρελ, Άαρον Γκόρντον, Κρίσταπς Πορζίνγκις είναι εξίσου μέσα στα 10 πιο «καυτά» ονόματα, με τον πρώτο να μοιάζει πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τους Λέικερς, τον δεύτερο να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η σχέση του με τους Μάτζικ έχει φτάσει στο τέλος της και τον τελευταίο να μην έχει εντυπωσιάσει και πολυ΄στο Ντάλας.

Τέλος, στην… καυτή δεκάδα συμπεριλαμβάνονται και οι Χάρισον Μπαρνς, Μάρκους Σμαρτ, και Λάουρι Μαρκάνεν. Ο Μπαρνς δεν μοιάζει να έχει μέλλον στο Σακραμέντο, καθώς αναφέρεται πως τον έχουν βγάλει στο «σφυρί», ο Σμαρτ που είναι ο κορυφαίος αμυντικός των Σέλτικς, όμως η συμπεριφορά του δεν είναι η καλύτερη και ο Μαρκάνεν, ο οποίος το πιθανότερο είναι να μην οκοληρώσει τη σεζόν στους Σικάγο Μπουλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ