Νας : «Δεν κάναμε τίποτα παράνομο αποκτώντας Όλντριτζ και Γκρίφιν»

Νας : «Δεν κάναμε τίποτα παράνομο αποκτώντας Όλντριτζ και Γκρίφιν»

Ο Στιβ Νας πήρε θέση απέναντι σε όσους κατηγορούν τους Μπρούκλιν Νετς πως δημιούργησαν Dream Team με την απόκτηση των ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Μπλέικ Γκρίφιν.

Η κίνηση των Μπρούκλιν Νετς να αποκτήσουν τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Μπλέικ Γκρίφιν, προσθέτοντας τους σε ένα ρόστερ με παίκτες όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν προκάλεσε αίσθηση και πολλοί έσπευσαν να πουν πως η ομάδα της Νέας Υόρκης καταστρέφει το άθλημα με τόσους σταρ στο ρόστερ της.

Ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας, σε δηλώσεις του, πήρε θέση για όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας πως δεν έχουν κάνει κάτι παράπονο και πως η φιλοσοφία της λίγκας αναγκάζει τις ομάδες να σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.

Οι δηλώσεις του Στιβ Νας:

«Δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνουμε. Δεν θα έπρεπε δηλαδή να προσθέσουμε αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ μας; Θα έπρεπε να κάτσουμε αμέτοχοι; Είναι η φιλοσοφία της λίγκας που σε κάνει να προσπαθείς να χτίσεις την καλύτερη ομάδα, αποκτώντας όσους περισσότερους παίκτες γίνεται. Και αυτός ο τρόπος όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πάρα πολλά. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει τίποτα παράνομο έως τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ