Ασταμάτητοι Νικς «πάτησαν» και τους Ράπτορς (120-103)

Ασταμάτητοι Νικς «πάτησαν» και τους Ράπτορς (120-103)

Οι Νιου Γιορκ Νικς συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας των Τορόντο Ράπτορς με σκορ 120-103, φτάνοντας τις εννέα συνεχόμενες νίκες.

Το… τρένο των Νιου Γιορκ Νικς δεν κάνει στάσεις συνεχίζοντας ακάθεκτο την πορεία του, αυτή τη φορά απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, του οποίους και νίκησε εύκολα με σκορ 120-103, φτάνοντας τις εννέα συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα του Τομ Τιμποντό απέδειξε για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παίζοντας όμορφο μπάσκετ στην επίθεση, ενώ διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες φέτος, στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ,

Πρώτος σκόρερ για τους Νεοϋορκέζους ήταν ο συνήθης ύποπτος Τζούλιους Ραντλ που τελείωσε την αναμέτρηση με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και ο Αρ Τζέι Μπάρετ που σημείωσε 25 πόντους με 12 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά για τους Καναδούς οι Αναουνόμπι και ΒανΒλιτ είχαν από 27, με τον Σιάκαμ να έχει 26.

Οι Νικς είχαν ουσιαστικά τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια αν εξαιρέσουμε δύο την αρχή του ματς, και τα μέσα τις τρίτης περιόδου. Δεν αντιμετώπισαν όμως περισσότερα προβλήματα και στο τελευταίο δωδεκάλεπτο εκτόξευσαν τη διαφορά, παίρνοντας μια εύκολη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ