Μπράντον Ρας: «Ο Γιάννης είναι χαρισματικό παιδί, αλλά δεν βλέπω τους Μπακς για τον τίτλο»

Μπράντον Ρας: «Ο Γιάννης είναι χαρισματικό παιδί, αλλά δεν βλέπω τους Μπακς για τον τίτλο»

Ο Μπράντον Ρας μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς, για τους Γουόριορς όπου ήταν μέλος, αλλά και για τους Στέφεν Κάρι, ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο Μπράντον Ρας που αγωνίζεται στα μέρη μας με τη Λάρισα, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ΕΡΤ μιλώντας για την ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που ήταν μέλος και κατέκτησε το πρωτάθλημα, για τον Στέφεν Κάρι, αλλά και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Παράλληλα ο Αμερικανός αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις δυνατότητες του, ενώ τόνισε πως δεν βλέπει τους Μιλγουόκι Μπακς να κατακτούν το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Μπράντον Ρας:

Για την ομάδα των Γουόριορς όπου ήταν μέλος: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο ΝΒΑ, ίσως κι όλων των εποχών. Κερδίσαμε τον τίτλο του 2015, κάναμε το ρεκόρ του 2016, ήταν μία μαγική ομάδα. Είχαμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο εκείνη τη στιγμή, τον Στεφ Κάρι, που αναδείχτηκε δύο φορές στη σειρά MVP. Ο Κλέι Τόμπσον κι ο Αντρέ Ιγκουοντάλα ήταν καθοριστικοί, όλοι οι υπόλοιποι δώσαμε τη στήριξη μας. Όλοι έδιναν δυναμικό παρών κι ήταν ικανοί να βοηθήσουν να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Για τον ΛεΜπρόν: «Κάθε φορά έπρεπε να είμαι εγώ ο παίκτης που τον αντιμετώπιζε (σ.σ. ως σμολ φόργουορντ). Ήταν μαγικό να βλέπεις αυτόν τον παίκτη να παίζει 42-46 λεπτά στα πλέι οφ, να κουβαλάει την ομάδα του απέναντι μας.

Είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Είναι πολύ άνετος, πολύ κοινωνικός. Δεν έχει αυτόν τον εγωισμό που συνήθως χαρακτηρίζει τους μεγάλους σταρ του ΝΒΑ. Είναι εύκολο να του μιλήσεις. Θα σου απαντήσει, θα γελάσει μαζί σου. Είναι ωραίος τύπος.

Αν γυρίσει υγιής στα πλέι οφ δεν βλέπω καμία ελπίδα για τους άλλους. Για τους Νετς ας πούμε που προηγούνται στα προγνωστικά. Είναι το φαβορί και πάλι λόγω του ΛεΜπρόν».

Για τον Κάρι: «Ο Στεφ είναι σπουδαίο παιδί, μεγάλος παίκτης. Ούτε αυτός έχει εγωισμό εντός κι εκτός γηπέδου. Μπορεί να εκτελέσει σε τρελά συστήματα, να βάλει απίθανα σουτ. Πολύ χαρισματικό παιδί».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς: «Ο Γιάννης παίζει από το “ένα” ως το “πέντε” χάρη στον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι χαρισματικό παιδί, δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά. Ήμουν σε προετοιμασία με το Μιλγουόκι κι είδα από κοντά πόσο πολύ δουλεύει, πόσο πιέζει το σώμα του, το πως τρώει. Είναι κάτι το εντυπωσιακό για έναν παίκτη της ηλικίας του. Έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP, είναι καλό παιδί . Δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν στην Ελλάδα αλλά δεν βλέπω τους Μπακς να έχουν καμία πιθανότητα να πάρουν τον τίτλο.

Μπορεί να διαθέτουν τον Γιάννη αλλά αν οι αντίπαλοι τους βάλουν δύο παίκτες πάνω του και τον εμποδίσουν να σκοράρει, δεν έχουν άλλα “όπλα”. Μου αρέσει ο Κρις Μίντλετον, το ίδιο και ο Τζρου Χόλιντεϊ. Μου αρέσει η ομάδα τους, αυτοί που βρίσκονται γύρω από τον Γιάννη, αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να περάσουν στον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ