Σίξερς – Χοκς 96-103: «Καρυδάτο» διπλό των Χοκς και τώρα… Μπακς (vid)

Σίξερς – Χοκς 96-103: «Καρυδάτο» διπλό των Χοκς και τώρα… Μπακς (vid)

Οι Χοκς άλωσαν την έδρα των Σίξερς στο Game 7 επικρατώντας με 103-96, προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής και συνεχίζουν να τρελαίνουν το ΝΒΑ.

Με τον Κέβιν Χέρτερ να έχει βραδιά καριέρας με 27 πόντους και τον Τρε Γιανγκ να είναι ο παίκτης-ορχήστρα, οι Χοκς άλωσαν με 103-96 την Φιλαντέλφεια στο Game 7, πήραν την πρόκριση με 4-3 νίκες στους τελικούς της Ανατολής και θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς.

Τα γεράκια συνεχίζουν να τρελαίνουν το ΝΒΑ με την ξέφρενη πορεία τους πετώντας και δεύτερη ομάδα με μειονέκτημα έδρας και ειναι δυο βήματα μακριά από το να γράψουν ιστορία.

Ο Χέρτερ με 27 πόντους ήταν ο δήμιος των Σίξερς, διαλύοντας την άμυνά τους με το να σημαδεύει συνεχώς τον Κάρι, οδηγώντας τους Χοκς σε μία πανάξια πρόκριση. Μία πρόκριση που ήρθε με 3 νίκες μέσα στην Φιλαντέλφεια, δείγμα της μαγκιάς αυτής της ομάδας.

Ο Γιανγκ με 21 πόντους (αλλά 5/23 σουτ) και 10 ασίστ και ο Γκαλινάρι με 17 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση τον Χέρτερ, σε μία βραδιά-όνειρο για τους Χοκς.

Για τους Σίξερς ο Εμπίντ είχε 31 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Τομπάιας Χάρις 24 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Κάρι 16 πόντους, ενώ ο Μπεν Σίμονς ήταν για ακόμα μία φορά απογοητευτικός, μένοντας στους 5 πόντους με 2/4 σουτ, 1/2 βολές, 8 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ