Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Καουάι Λέοναρντ

Φορτσάρει για την επιστροφή του ο Καουάι Λέοναρντ

Ο σταρ των Σπερς, διανύει την πιο άτυχη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, αλλά σύμφωνα με πηγές του ESPN, δουλεύει πυρετωδώς για την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Καουάι Λέοναρντ, είναι ο αδιαμφησβήτητος ηγέτης των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ωστόσο οι Τεξανοί τον είδαν να τίθεται νοκ άουτ κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού της Δύσης, την περασμένη σεζόν, όταν είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

Επέστρεψε βέβαια στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά τραυματίστηκε και πάλι στον δεξιό ώμο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για επανεμφάνιση τη σεζόν 2018-2019. Τα πράγματα όμως φαίνεται να είναι καλύτερα από ότι προδίκαζε η πρώτη εκτίμηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο του ESPN που καλύπτει το ρεπορτάζ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Μάικλ Ράιτ, ο Λέοναρτ δουλεύει πυρετωδώς για την επιστροφή του στα παρκέ, κάνοντας ειδικές και πολύ σκληρές ασκήσεις για να δυναμώσει το κορμί του και να εμφανιστεί πανέτοιμος. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την οποίας το όνομα δεν αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, η επιστροφή του All Star ηγέτη των Σπερς είναι κοντά και τοποθετείται στα τελευταία ματς της regular season.

Ο Λέοναρντ που έχει ψηφιστεί δύο φορές στην καριέρα ως ο καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ, στα 9 παιχνίδια που έχει καταφέρει να αγωνιστεί φέτος, έχει 16.2 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Τα Σπιρούνια του Γκρεγκ Πόποβιτς μέχρι σήμερα στη σεζόν, με απόντα τον ηγέτη τους, έχουν ρεκόρ 37-27 και βρίσκονται στη 5η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ