Εμπίντ – «Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το όνομα μου για δικούς σας σκοπούς» (pics)

Εμπίντ – «Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το όνομα μου για δικούς σας σκοπούς» (pics)

Ο Τζοέλ Εμπίντ απάντησε σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις του με τον Μπεν Σίμονς, απαιτώντας να μη χρησιμοποιείται το όνομα του σε ρεπορτάζ παραπληροφοόρησης.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τζοέλ Εμπίντ, απαντώντας στο Twitter σε δημοσίευμα της USA Today που μιλούσε για εντάσεις με ταξύ εκείνου και του Μπεν Σίμονς. Ο Καμερουνέζος ξεκαθάρισε ότι τα πηγαίνει μια χαρά με τον Αυστραλό, αντίθετα με ό,τι γράφεται, απαιτώντας να μη χρησιμοποιεί ο Τύπος το όνομα του για παραπληηρορφόρηση κι εξυπηρέτηση δικών του σκοπών.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το όνομά μου για τα σχέδιά σας. Λατρεύω να παίζω με τον Μπεν. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και όλοι μαζί δεν τα καταφέραμε. Η ευθύνη είναι δική μου. Ελπίζω όλοι να επιστρέψουν στην ομάδα γιατί είμαστε αρκετά καλοί για να τα καταφέρουμε.

Πριν δύο χρόνια αποδοκιμαζόμουν κι εγώ και κάποιοι ήθελαν να φύγω με ανταλλαγή. Ήξερα πως δεν έπαιζα σύμφωνα με τις δυνατότητές μου αλλά δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα. Ο κόσμος πρέπει να έχει καλύτερη συμπεριφορά. Λατρεύω την κριτική, μου αρέσει να μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, γιατί με ωθεί να γίνομαι καλύτερος για να τους διαψεύδω, αλλά δεν είναι όλοι έτσι».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ