«Λιώνει» στις προπονήσεις ο Γιόκιτς (vid)

«Λιώνει» στις προπονήσεις ο Γιόκιτς (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν χωρίς να αφήσει ούτε μια μέρα να πάει χαμένη, όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφορεεί στο Twitter.

Οι Ντένβερ Νάγκετς βλέπουν τον Νίκολα Γιόκιτς να μην εφησυχάζει στιγμή και «τρίβουν τα χέρια τους». Ο Σλοβένος σέντερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πιο γυμνασμένος και αδυνατισμένος από ποτέ, συνεχίζοντας να περνά ώρες στις προπονήσεις.

Ο MVP της κανονικής περιόδου του 2021 θέλει να «πάει μακριά η βαλίτσα» και ξέρει ότι θα κληθεί να «σηκώσει το βάρος» τόσο μέσα στο παρκέ επιθετικά, όσο και στα αποδυτήρια. Η αλλαγή στο σώμα του άρχισε από τη «φούσκα» του Ορλάντο του 2020, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού για σχεδόν 5 μήνες, όταν άλλαξε ριζικά τις διατροφικές του συνήθειες, περιορίζοντας σημαντικά τις «ατασθαλίες».

Αυξάνοντας την ταχύτητα και την αντοχή του και διατηρώντας την ίδια πλαστικότητα κινήσεων ο «Joker» θα αποτελέσει πρόβλημα για τις αντίπαλες άμυνες, με τους συμπαίχτες του να πρέπει να προσφέρουν από πλευράς τους για να συμβεί κάτι καλό.

Δείτε εδώ το βίντεο της προπόνησης του Σέρβου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ