Θέλουν να αποκτήσουν και τον Μόντα Έλις οι Λέικερς!

Θέλουν να αποκτήσουν και τον Μόντα Έλις οι Λέικερς!

Μπορεί ο Μόντα Έλις να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του και να έχει να παίξει μπάσκετ τέσσερα χρόνια αλλά οι Λέικερς επιθυμούν να τον δοκιμάσουν

Με αυτό που χτίζουν οι Λέικερς φέτος στο Λος Άντζελες μόνο οι ίδιοι ξέρουν τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν.

Η ομάδα του Λ.Α. έκανε θόρυβο τη φετινή free agency υπογράφοντας ουκ ολίγους παίκτες οι οποίοι έχουν μπει για τα καλά στην 4η δεκαετία της ζωής τους.

Ο λόγος για τους Καρμέλο Άντονι (37 ετών), Τρέβορ Αρίζα (36 ετών), Ντουάιτ Χάουαρντ (35 ετών), Ραζόν Ρόντο (35 ετών), Γουέιν Έλινγκτον (33 ετών), Ντιάντρε Τζόρνταν (33 ετών), Κεντ Μπέιζμορ (32 ετών) και Ράσελ Γουέστμπρουκ (32 ετών), ενώ μην ξεχνάμε πως ο ηγέτης της ομάδας, ο Λεμπρόν Τζέιμς οδεύει για το κλείσιμο των 36 χρόνων.

Μ’αυτά και μ’αυτά καταλαβαίνει κανείς πως στο Staples Center υπάρχει ένα σύνολο αρκετά μεγάλο σε ηλικία (ο μέσος όρος ξεπερνά τα 30 έτη), αλλά ταυτόχρονα με πολύ μεγάλη εμπειρία και αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο θα ποντάρουν οι «Λιμνάνθρωποι» ενόψει της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, δεν σταματούν εκεί αφού σκοπεύουν να καλέσουν για προπονήσεις τον Μόντα Έλις!

Ο 35χρονος γκαρντ υπήρξε εκ των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας για μεγάλη χρονική περίοδο όμως πλέον φαίνεται να έχει περάσει η μπογιά του αφού μπορεί να βρίσκεται σε μία αρκετά αξιοπρεπή ηλικία για έναν μέσο αθλητή του NBA, άλλα έχει να αγωνιστεί πάνω τέσσερα χρόνια όταν το 2017 έπαιξε για τελευταία φορά με τους Ντάλας Μάβερικς.

Οι Λέικερς βλέπουν στο πρόσωπό του ένα ιδανικό συμπλήρωμα της νεανικής περιφέρειας που αποτελείται από τους Μαλίκ Μονκ, Τάλεν Χόρτον-Τάκερ και Κέντρικ Ναν.

Ο Έλις ο οποίος έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του στους Γουόριορς έχοντας συμπαίκτη μάλιστα τον Στέφεν Κάρι για τρία χρόνια (2009-12), μετράει στο NBA 833 παιχνίδια με μέσους όρους καριέρας 17.8 πόντων, 3.5 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ