Νετς – Ντουράντ και Χάρντεν παρόντες στη συζήτηση που θα κρίνει το μέλλον του Ίρβινγκ (pic)

Νετς – Ντουράντ και Χάρντεν παρόντες στη συζήτηση που θα κρίνει το μέλλον του Ίρβινγκ (pic)

Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν θα δώσουν το παρών στη συζήτηση που θα έχουν οι Νετς, για να αποφασίσουν σχετικά με τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Οι Μπρούκλιν Νετς είναι ένα από τα δύο επικρατέστερα φαβορί, μαζί με τους Λέικερς, για την κατάκτηση του τίτλου το 2022, αλλά δεν έχπυν μόνο το υπόλοιπο NBA που προσπαθεί να τους «φρενάρει».

Ο μεγαλύτερος τους εχθρός δε φαίνεται να είναι άλλος από τον… κορωνοϊό. Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν έχει εμβολιαστεί και δε γαίνεται να πείθεται να το πράξει, με την επιλογή αυτή να είναι η πιο πρόσφατη και να προστίθεται σε σειρά από παλαιότερες που τον είχαν φέρει στο επίκεντρο κριτικής.

Η ομάδα καλείται να αποφασίσει αν θα τον θέσει εκτός αποστολής για όλα τα ματς, προκειμένου να απαλλαγεί το σύνολο του Νας από περισπασμούς, ή αν θα τον κρατήσει για να τον έχει μόνο στα εκτός έδρας ματς.

Οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν θα είναι παρόντες στη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη Τζο Τσάι και του General Manager Σον Μαρκς για να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση και να «κλείσει» το θέμα οριστικά, με τη νέα σεζόν να πλησιάζει.

Πάντως ο Νας έχει παραδεχθεί πως δεν θα τον έχει στη διάθεσή του φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ