Κούκοτς – «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει εμένα»

Κούκοτς – «Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει εμένα»

Ο Τόνι Κούκοτς σχολίασε του Ευρωπαίους παίκτες που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ, αναφέροντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του θυμίζει τον εαυτό του.

Οι Ευρωπαίοι παίκτες έχουν κατακτήσει αυτή τη στιγμή το ΝΒΑ, με πολλούς από αυτούς, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς να λογίζονται από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου.

Ένας από τους θρύλους ο Ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τόνι Κούκοτς, μίλησε για τους συγκεκριμένους παίκτες στην ιστοσελίδα «index.hr», συγκρίνοντας μάλιστα τον εαυτό του μαζί τους.

Ο Κροάτης πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, τόνισε ότι ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, του θυμίζει περισσότερο τον ίδιο όσον αφορά τις αγωνιστικές αρετές τους.

Οι δηλώσεις του Τόνι Κούκοτς:

«Ο Γιόκιτς είναι εξαιρετικός, αλλά ήμουν λίγο πιο γρήγορος από εκείνον και πηδούσα πιο ψηλά από εκείνον (γέλια). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω ομοιότητες με αρκετούς παίκτες.

Ο Γιόκιτς διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Ντόντσιτς κάνει… μαγικά. Αν και είναι πιο δυνατός σωματικά από μένα, έχω την εντύπωση πως εκείνος που μοιάζει περισσότερο σε μένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ