Ρίβερς – «Δεν γνωρίζω ακόμα τι θα γίνει με τον Σίμονς»

Ρίβερς – «Δεν γνωρίζω ακόμα τι θα γίνει με τον Σίμονς»

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον Μπεν Σίμονς, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Αυστραλού.

Ο Μπεν Σίμονς αποφάσισε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα των Φιλαδέλφεια 76ερς, επιστρέφοντας στις προπονήσεις του συλλόγου.

Ωστόσο η κατάσταση με το μέλλον του Αυστραλού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, με τον προπονητή των Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, να αναφέρει πως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τον Σίμονς, ξεκαθάρισε όμως πως οι παίκτες τον υποδέχθηκαν με καλό τρόπο.

Οι δηλώσεις του Ντοκ Ρίβερς:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σίμονς. Περιμένω και εγώ να δω. Γενικά, από την πρώτη εικόνα που είχα από εκείνον, θα πω ότι είναι σε μέτρια φυσική κατάσταση. Σίγουρα δεν μπορεί να παίξει σε αγώνα. Μπορεί να κάνει πολλά, όμως γενικά είναι σε μέτρια φόρμα.

Τον υποδεχτήκαμε όλοι στην ομάδα, όπως κάνουμε με όλους όσους επιστρέφουν μετά από καιρό. Το κάναμε και όταν επέστρεψε ο Τομπάιας Χάρις από τις διακοπές του. Όπως προείπα, οι παίκτες τον υποδέχτηκαν με πολύ καλό τρόπο όπως και όλους τους υπόλοιπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ