Μπας – «Το ΝΒΑ έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με τη FIBA, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ»

Μπας – «Το ΝΒΑ έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με τη FIBA, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ»

Ο Μάικ Μπας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια του NBA με την FIBA για το καλό του αθλήματος.

Θέση αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για το ενδεχόμενο ανάπτυξης του NBA στην Ευρώπη, αλλά και την φημολογία περί επιστολής του Άνταμ Σίλβερ στον Τζόρντι Μπερτομέου πήρε ο Μάικ Μπας.

Ο Αμερικανός παράγοντας επιβεβαίωσε την ανάμιξη του NBA στις συζητήσεις FIBA-Euroleague, η οποία έχει ως γνώμονα την εξέλιξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Το ΝΒΑ έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την FIBA, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ σε ολόκληρο τον πλανήτη, με ενέργειες όπως το Basketball Without Borders και το Basketball Africa League (BAL). Έχουμε επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, δώσει αρκετά παιχνίδια προετοιμασίας με ομάδες της Euroleague. Ως μέρος της συνεργασίας μας, πρόσφατα προσκληθήκαμε να λάβουμε μέρος σε συζητήσεις για το πώς όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να αναπτύξουμε το μπάσκετ στην Ευρώπη. Προσδοκούμε να λάβουμε μέρος και σε αντίστοιχες συζητήσεις και στο μέλλον», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ